Cytat Zamieszczone przez positiv
Cytat Zamieszczone przez Volumax
Positiv gdzie ty takich bzdur sie naczytałeś o tych najlepszych częściach i IBMie
Lenovo od ponad roku nie jest produkowane przez IBM. IBM juz nie chce miec z nimi nic do czynienia
O, faktycznie pomyliło mi się, ale nadrobiłem swoją wiedzę i oczywiście w małym stopniu masz rację - ale tylko w małym :)

Lenovo powstało w 2005 roku, poprzez wykupienie udziałów w IBM'ie przez firmę Legend, jednakże w 2007 bądź 2008 Lenovo zerwało umowę z IBM a nie na odwrót tak jak przeinaczasz fakty :) oficjalny powód: "producent sprzętu komputerowego Lenovo zamierza wcześniej niż oczekiwano zaprzestać korzystania ze znaku IBM. Właściciele firmy są zdania, że ich własna marka jest już wystarczająco silna, by móc działać na rynku samodzielnie".
Widzę że doczytałeś ale niestety dalej nie masz pełnej wiedzy opierasz się na oficjalnych informacjach które nie mają nic wspólnego z prawdą. Akurat jeśli chodzi o powody rozstania się IBM z Lenovo to są zupełnie inne. Kolego Positiv jeestem bardzo blisko związany i z IBM i Lenovo więc naprawdę niewiele możesz więcej mi na temat tych firm i produktów powiedziec niż sam wiem.