Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 81

Wątek: [ wnetrze] Leci ciepłe powietrze na przednią szybę.

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    siudema, przepraszam zle to opisałem gdybym cie narpierw pięknie poprosił ,potem ty rozważył byś moja propozycje dogadali byśmy się co do ceny robocizny + materiały

to powinno wyglądać tak przepraszam mogłem to od razu tak ująć.
    co ty na to ,czy wgl istniała by taka możliwość???

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    BMW
    było e32 m30b35 II89r będzie ...?
    Cytat Zamieszczone przez mat
    to też jest ciekawa opcja. ja bym się nawet do DTR bujnął. Przyszykował jakąś flaszkę :D
    Cytat Zamieszczone przez jarek88
    nie widzę problemu, po zlocie,jak tylko będzie czas
    siudema, przepraszam zle to opisałem gdybym cie narpierw pięknie poprosił ,potem ty rozważył byś moja propozycje dogadali byśmy się co do ceny robocizny + materiały
    na pewno lepiej to zabrzmiało :) .Małe sprostowanie, nie łapłem się za temat w celach zarobkowych a tylko dla tego że jest to dość częsty problem w naszych 7er ,a samo pisanie postów na ten temat nic nie daje. Chętnie pomogę ,w miarę swoich możliwości :)
    Lepiej stracić sekundę w życiu , jak życie w ciągu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez siudema
    Cytat Zamieszczone przez mat
    to też jest ciekawa opcja. ja bym się nawet do DTR bujnął. Przyszykował jakąś flaszkę :D
    Cytat Zamieszczone przez jarek88
    nie widzę problemu, po zlocie,jak tylko będzie czas
    na pewno lepiej to zabrzmiało :) .Małe sprostowanie, nie łapłem się za temat w celach zarobkowych a tylko dla tego że jest to dość częsty problem w naszych 7er ,a samo pisanie postów na ten temat nic nie daje. Chętnie pomogę ,w miarę swoich możliwości :)
    Brawo bardzo dobra decyzja, przynajmniej masz jako takie pojęcie o tym. A to ze zarobisz na tym to przeciez nic złego. Wkoncu to wola zleceniodawców, Ty przeciez nikogo nie zmuszasz. Mysle ze dobrze by bylo gdybyś powiedzmy określił ile to moze trwać. Nie wszyscy maja możliwość podjęchac do Ciebie i wtedy pozostaje tylko wysylka. Mysle ze nikogo tym co napisałem nie urazilem. No chyba ze zrobisz fotoleracje i zamieścisz na forum wtedy każdy kto zakupi zestaw u Ciebie samemu sobie zrobi.

BMW
    Fotorelacja będzie :) po zlocie
    co do wysyłek elektrozaworów ,mnie bardzo często nie ma 2-3tyg. i taka naprawa może trwać ,i do tego dodatkowe koszty

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Problem rzeczywiście dość częsty, rozumiem że nie wypisujesz tu o tym w celach zarobkowych, ale ja tylko pytałem czy wgl była by taka możliwość. Jeśli chodzi o czas to nie ma sprawy, nie pali się mam drugie elektrozawory (tylko nie wiem czy sprawne) to bym sobie podmienił na czas ewentualnej naprawy.
    Poczekamy może na fotorelacje ,wtedy przyjże się temu ciekawe czy to jest prostsze niż wymiana sprzęgła

Vip Vip Awatar PawelM.
    BMW
    ex E32 750iL 1988r.
    Blog
    15
    a powiedzcie mi czy ciężko jest z powrotem zespolić cewkę z tą płytką, do której jest przymocowana?

Niestety poza wymianą tych gumek mam uszkodzone i to i nie wiem czy szukać kolejnego elektrozaworu czy kombinować z zespoleniem?
    ...And on the 7th day God created the... 7er...

BMW
    zrób fotkę bo nie jarzę o co pytasz ,a tu masz fotostory z naprawy http://forum.7er.pl/mechanika-napraw...ow-vt14437.htm

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    sold e38, not yet
    Witam!!!
    Podepnę się pod temat, może trochę inna sytuacja, ale mocno związane.
    Kilka razy zdarzyło się że załączyło się ogrzewanie w jednej strefie na maximum. Brak reakcji na regulacje pokrętłem od temperatury. Moje pytanie, jak się zabrać do tego i gdzie zacząć szukać usterki.
    Pozdrawiam Michał

BMW
    Witam
    Z mojej wiedzy,siadają uszczelniacze, te problemy z ogrzewaniem zaczynają się pewnie z osiągnięciem temperatury silnika ,a co z tym idzie właściwego ciśnienia w chłodzeniu

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    sold e38, not yet
    Zauważyłem, że jak trafie na jakiś wybój lub mocniej wezmę zakręt potrafi się załączyć

Uprawnienia umieszczania postów