Tylna roleta nie opuszcza sie po naci¶niêciu przycisku? Co moze byæ przyczyn±? Jak to naprawiæ zeby siê opuszcza³a i podnosi³a?
Tylna roleta nie opuszcza sie po naci¶niêciu przycisku? Co moze byæ przyczyn±? Jak to naprawiæ zeby siê opuszcza³a i podnosi³a?
a s³ychac "tykanie"? czy nic nie s³ychac?
Nic nie s³ychaæ
mibhell w mojej starej e32 mam taki problem i slychac tykanie w rolecie ale sie nie chowa, mozna to napawic samemu czy to cos powazniejszego? pozdro
mozna samemu ja jestem na etapie naprawiania ;) poszukaj na forum bo o tym pisa³em dosc sporo i linki dawa³e,m.. mi sie frezuje nowe ko³o zebate bo to one jest uszkodzone w Twoim przypadku prawdopodobnie tez.Zamieszczone przez czoobek
przeszukalem 10 stron z 29 Twoich postow i nie znalazlem jak narazie tych linkow naprawienia rolety w e32:) ale bede szukal dalej heh. najpierw musze sciemnic szybki w e32 i zrobic obroty w e38 :( pozdro
szukaj > "rolety" > http://www.forum.7er.pl/viewtopic.ph...ghlight=rolety
to troche szybszy sposob :P
hahahha jajcaz poszuka³ bym Ci tego wczoraj ale wychodzi³em do pracy ale juz jest ;)Zamieszczone przez czoobek
pzdr
Silniczek,przeka¼nik albo bezpiecznik.Zamieszczone przez Seba665
Wyci±gnij przycisk od rolety i sprawd¼ czy dochodzi pr±d. Je¶li dochodzi pr±d to sprawd¼ czy wychodzi do rolety, je¶li nie to masz walniety przeka¼nik je¶li natomiast wychodzi to pad³ na 99% silniczek.
Pytanie jeszcze jaki masz przycisk od rolety. Bo by³y dwa rodzaje. Jeden zintegrowany z przeka¼nikiem-zielony kolor obudowy, a drugi zwyk³y czarny ca³y przycisk i przeka¼nik gdzie¶ chyba pod kierownic±.
ale zacznij od najprostszych rzeczy czyli bezpiecznik, potem przycisk.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
siema, rozebralem rolete w e32 i moje kolo zebate ma wytarte kilka zebow. gdzie robisz swoje kolo i co najwezniejsze za ile ? :D