Zamieszczone przez
Strema81
ciekawe a powiedz mi czy auto 3 miesieczne jest nowe czy używane ??/ czy chiński śmietnik (GERMANY TEILE) jest lepszy od używanych oryginałów czy wszystko kupujesz w ASO ??? czy listwa na drzwi kupiona z anglika jest gorsza od chińskiego nowego badziewia ................... moje auto jest dopieszczone i na pewnych tematach nie oszczedzam mam wyjatkową e65 ale wale po 300-400 km dziennie minimum 200 i jezdze na lpg od 100 000 km i 2 lat nie oszczesdzam na olejach filtrach itp ale jakiś rok temu lecac na sporcie w edc wpadęłm w dziur wyjebało amor nowke 19" styling 93 plus nowke pzero pirelli i co mialem jechac do aso i kupic amor i felge ??????????? kupilem uzywana felge i amor z edc niby super i po roku znow nie nadający sie .......... ja nie jezdze pod tesco raz w tygodniu się chwalic jak umyłem auto za 16 zł tylko od 3 lat jezdze e65 piątek świątek i nei narzekam śladó zurzycia brak wszystko robie na bieżąco ale edc za 12000 tyś lub regenracja za 5000 do auta wartego 30 000 pln to chyba przesada