W sumie chwalenie się autem tatusia i na naszym forum jest na porządku dziennym :xZamieszczone przez Lilka
:690: :690: :690: :690: :690: :690: :690: :690:
W sumie chwalenie się autem tatusia i na naszym forum jest na porządku dziennym :xZamieszczone przez Lilka
:690: :690: :690: :690: :690: :690: :690: :690:
Czarne e32 w benzynie!
Ciekawe czy Wy byście nie zwariowali ze szczęścia gdyby Wasz ojciec kupił sobie auto marzeń bo ja np. swojemu życzę tego bardzo i jakby kupił sobie takie cudo to też bym się wam pochwalił, że ma swoją perełkę.
A co do samego auta podobno 6.0 V12 miało wychodzić tylko Bi-Turbo a tutaj widzę TwinPower Turbo :diabel2:
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Autko bardzo fajne- więc warte pokazania :) a że ojca... dobrze, że pisze , że to nie jego
A jaka to różnica?Zamieszczone przez coboss
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Zamieszczone przez sz4l0ny
:medit: Nie ważne czy Taty czy Mamy ... :medit:
Pewność na każdym kilometrze ...
Piękne auto... Heh, gdyby mój ojciec zmienił swoje sejczento na f02 v12 też bym zrobił fotorelację :D
Rozmarzyłem się z ty samochodem, jest poprostu piękny... bije w221 na głowę! szczególnie pierwsze fotki zrobiły na mnie wrażenie...
Chciałbym właśnie wiedzieć czym różnią się silniki Bi-Turbo od TwinPower Turbo.Zamieszczone przez EVAN
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Niczym :) tzn różni się nazewnictwem. To tak jak Quattro, AWD, 4x4 - inne nazwy , a chodzi o to samo.
Ok. Gdzieś czytałem, że drobne różnice są ale raczej techniczne, bi-turbo używano w stosunku do pierwszych silników z dwiema turbinami nazwę twin wprowadzono w nowej technologi silników...Zamieszczone przez EVAN
A może to tylko chłopaki kombinowali.
Mnie akurat zmyliły nazwy w różnych programach motoryzacyjnych gdy F01 wchodziła na rynek, z początku słysząc często dwa rodzaje nazw testowanych jednostek silnikowych myślałem, że faktycznie są 2 rodzaje silników ale to tylko jeden Bogdan nazywał to tak a inny inaczej.
Co masz na mysli " w nowej technologi" ?Zamieszczone przez coboss
Bo np nazwa twin była w nissanie 300ZX a to raczej stara konstrukcja (początek lat 90-tych ) ;)
Nie ma się co doszukiwać ideologi do tych dwóch nazw. Oznaczają to samo - dwie turbiny. Czasem dwie takie same, czasem jedna wieksza druga mniejsza ale dalej oznacza to samo ;)
Pojedynek A8 vs 7er od zawsze dla mnie wygrywa 7er. W najnowszych modelach tych aut znacznie. A8 wyraźnie brak stylu. Takie duże A4 8/
W tej klasie aut tylko jedno zrobiło na mnie większe wrażenie od F01- nowy xj. Na żywo miażdży...
pzdr