No wcale. Zwłaszcza z tyłu. Są tylko identyczne :] Nawet szefostwo Audi ostatnio przyznało, ze ich największym problem jest to, że ich flagowe modele (A4, A6, A8) są ZA BARDZO do siebie podobne.
No wcale. Zwłaszcza z tyłu. Są tylko identyczne :] Nawet szefostwo Audi ostatnio przyznało, ze ich największym problem jest to, że ich flagowe modele (A4, A6, A8) są ZA BARDZO do siebie podobne.
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Masz dobre oko ja nigdy nie widzę różnicy pomiędzy A4/A6/A8 dopiero jak jest bliżej to podejrzewam, który jest który po rozmiarach ;DZamieszczone przez patryksok
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Dzuda, czas zrozumieć - są różne gusta, mnie każdy spostrzega piękno pod identycznym kątem co Ty. Wisior ma prawo do większej sympatii do TT niż A8.Zamieszczone przez Dzuda
Co do Audicy s8 z Twojego linku - to naprawdę ładne auto
Co do rozróżniania aut do te najnowsze a8, faktycznie wygląda jak przerośnięte a4, ale audi a8 D3 czy D2 ciężko nie odróżnić moim zdaniem od swoich młodszych braci.
BMW też jest podobne do siebię (e32/e34 czy nawet e39/e38)
Wiele odób już mnie zabiło komplementując, że mam zajebistą piątkę :D
W sumie fakt, a nawet nowa 5er jest stylizowana na 7er z tym, że dużo ładniejsza :DZamieszczone przez positiv
PS. Zainstaluj firefoxa on ma auto sprawdzanie pisowni, pisze tak bo robisz sporo błędów.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
BMW też jest podobne do siebię (e32/e34 czy nawet e39/e38)
No jezeli e32 jest podobne do e34 i e38 do e39 to ciekawi mnie z ktorych stron widziales te podobizny.Mialem pare sztuk i jakos takiej podobizny niewidzialem
Mariusz-BMW Freude am Fahren
No dokładnie. Ale tak samo jest ze starszymi modelami Audi, też nie są do siebie bardzo podobne, no oprócz 100 i A6 C4 ;)Zamieszczone przez l_mariusz
cena obu modeli chyba porównywalnaZamieszczone przez tgracing
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
Mogąc sobie pozwolić na którekolwiek z tych aut to chyba decyduje jedynie gust kupującego :) Wydaje mi się że przy cenach tych aut różnica kilkunastu czy nawet więcej tysięcy zł jest sprawą drugorzędną :)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Jestem zadowolony z opery. Co do błędów to każdemu się czasem zdarzy - nie jest to forum pięknej polskiej polszczyzny, ale też raczej nie piszemy jakimiś pokemonami typu (CoBo$$ $tra$hNiee sIę cZePiArZzZ - napisanie tego zajęło mi trochę czasu ;D)Zamieszczone przez coboss
Pozatym trzeba wziąść poprawkę, że w dzisiejszym świecie ciężko z czasem i np. Jak człowiek wróci rano po długim i intensywnym opijaniu dowolnych powodów, jego koncentracja być lekko zachwiana co skutkuję zapomnienie o np: przecinku.
Z Pozdrowieniami
Positiv