AXA Direct - dwie raty po około 250 zł.
Ubezpieczałem auto w grudniu zeszłego roku. Link przy tych samych parametrach zaproponował ponad 900 zł za cały rok, choć do tej pory płaciłem około 600.... Ogólnie w tym roku ubezpieczenia mocno podrożały....
AXA Direct - dwie raty po około 250 zł.
Ubezpieczałem auto w grudniu zeszłego roku. Link przy tych samych parametrach zaproponował ponad 900 zł za cały rok, choć do tej pory płaciłem około 600.... Ogólnie w tym roku ubezpieczenia mocno podrożały....
Przy okazji jak ktoś jest chętny to AXA ma program „Poleć AXA DIRECT znajomym”
Polecając AXA DIRECT znajomym w zakresie zakupienia Pakietu OC dla samochodu lub Pakietu Pełnego możesz otrzymać bon premiowy o wartości 50 zł, a Twoi znajomi zniżkę w wysokości 50 zł (przy zakupie Pakietu OC dla samochodu) lub 100 zł (przy zakupie Pakietu Pełnego) na ubezpieczenie pojazdu.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać na PW. Ilość BONÓW z tego co kojarzę jest ograniczona ale jest nas tutaj kilku co u nich ubezpiecza.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
.......................
Ostatnio edytowane przez Neuf ; 16-01-2011 o 12:25
Temat AXA ...
Mam mieszane uczucia
Wszystkie firmy oprócz link4 proponowały ponad 1000 pln, jedynie AXA zaproponowała ponad 2000 pln![]()
Tym bardziej mnie to zdziwiło ponieważ miałem ubezpieczone autko w AXie w IRl przez 2 lata
Już mam 40% zniżki ... jeszcze pozbędę się zwyżki za wiek i będzie pięknie
Pewność na każdym kilometrze ...
Ja zaczynałem od Moskwicza 412 rocznik 1970 :D :DZamieszczone przez coboss
Hubertus wszystko zależy od miasta. W każdym mieście są inne stawki, dlatego podajemy kod pocztowy w przypadku wyliczania składki ubezpieczenia ;)Zamieszczone przez Hubertus7er
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
Warszawa - AXA - OC - zniżka 60% - 600 pln
Gliwice Liberty Direct OC 425,08 +NNW=484,08
3.0L zniżka 60% to jest za 2009
No dobra to teraz ja wam strzele w kolano. Ja płacę OC w PZU za cały rok 213 zł Słownie dwieście trzynaście złotych. :hah: :hah: :hah: No i co?? Jak nie wierzycie to zrobię zdjęcie i wkleję. Do tego Nw i wychodzi mi OC plus NW cały rok 299 złotych. słownie dwieście dziewięćdziesiąt dziewięć złotych. :hihi: :hihi: :hihi:
Ktoś ma taniej???
B M W
Staram się pisać poprawnie po polsku.
Masz układy ;D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!