Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: [ elektryka] Telefon w e32

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    antena jest przynajmniej u mnie na tylnym blotniku z lewej strony, zdjecie koncowki moge dac jesli bedziesz potrzebowal.

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Z tego co mi wiadomo to właśnie jest fabryczne miejsce dla anteny telefonicznej w e32.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    i dobrze Ci wiadomo. Antena ma ok 50 cm wysokosci. Przewod jest zakonczony "nakretka" z gwintem

Vip Vip Awatar avecezarave
    BMW
    E32 740iL `93
    Blog
    27
    Jeśli mogę wtrącić swoje dwa grosze to chciałem tylko poinformować iż telefon który jest na zdjęciach możesz sobie:
    1. położyć na półce w swoim pokoju jako eksponat,
    2. zainstalować w aucie jako dodatkowy bajer.
    Chodzi o to iż ta Motorola obsługuje tylko sieć C-Netz tzn że działał on tylko na niemieckich autostradach i nie ma siły żeby teraz z niego dzwonić.
    P.S. Takie zestawy są dostępne na eBay-u za symboliczne 1 Euro (sam widziałem) tylko że tam piszą iż jest to towar tylko i wyłącznie dla kolekcjonerów staroci :-)

Zaawansowany Użytkownik Awatar aras232
    BMW
    bmw 730(e32)i bmw 740i (e38)powrót bmw 730(e32)
    Jeśli był byś tak miły podesłać mi zdjęcie jak to jest u ciebie zamocowane i gdzie dokładnie wkręcić centralkę pewnie też gdzieś w bagażniku i jeszcze jedno co do głośnika gdzie on jest zainstalowany to coś okrągłego przy telefonie.Szkoda że nikt nie napisał wcześniej ze to zabytek no cóż ja dałem więcej niż 1 Euro i zamierzam cieszyć się z nie działającego telefonu albo będę jeździł tylko po niemieckich autostradach dzięki wielkie za odpowiedzi.Jak będzie wszystko podłączone dam fotki pozdrawiam

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez avecezarave Zobacz posta
    Jeśli mogę wtrącić swoje dwa grosze to chciałem tylko poinformować iż telefon który jest na zdjęciach możesz sobie:
    1. położyć na półce w swoim pokoju jako eksponat,
    2. zainstalować w aucie jako dodatkowy bajer.
    Chodzi o to iż ta Motorola obsługuje tylko sieć C-Netz tzn że działał on tylko na niemieckich autostradach i nie ma siły żeby teraz z niego dzwonić.
    P.S. Takie zestawy są dostępne na eBay-u za symboliczne 1 Euro (sam widziałem) tylko że tam piszą iż jest to towar tylko i wyłącznie dla kolekcjonerów staroci :-)
    Podobnie jak wszystkie dotychczas spotkane telefony w e32, z czego może 2-3 instalacje były w 100% kompletne - średnia na kilkadziesiąt aut.
    Czarne e32 w benzynie!

BMW
    e32 740iA M62B44
    Ja miałem w e34 i normalnie działał bez problemu, ale że denerwowała mnie słuchawka i antena oddałem koledze :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 740iA (M62B44)
    Co do telefonu, to mam takie pytanie. Mam fabrycznie takie "cacko" w swoim e32. Ten cały "czytniczek" czy jak to się tam nazywa, gdzie się karte sim wkłada jest w schowku, z tym, że jak się tam te karte wkłada? :). Bo z przyjemnością sprawdziłbym, czy działa ten telefonik :) Co prawda wyglądam z nim jak Borewicz dzwoniący do bazy :D Ale jest to fajny bajerek.

Zaawansowany Użytkownik Awatar aras232
    BMW
    bmw 730(e32)i bmw 740i (e38)powrót bmw 730(e32)
    Kartę wkładasz do centralki jest takie płaskie wejście.Z tego co czytałem na innych forach powinna działać Era co do karty nie wyłamujesz tej małej karty wkładasz tą cała płytkę.

BMW
    e32 740iA M62B44
    Tak dokładnie telefonu z tamtych czasów wymagają włożenia całej "płytki", więc musisz iść do swojej sieci po duplikat albo nowy numer.

Uprawnienia umieszczania postów