Tylko nie wiem czasem czy przy wyrabianiu duplikatu nie blokują starej karty.
Tylko nie wiem czasem czy przy wyrabianiu duplikatu nie blokują starej karty.
panowie czy będziecie tak mili i podeślecie mi jakieś zdjęcia jak fabrycznie były montowane (antena centralka i ten głośniczek od telefonu) przeszperałem tyle stron jednak nic nie znalazłem co do tych części albo ktoś napisze troszkę jaśniej co gdzie leży bo ciężko wyobrazić sobie jak zamontować tą antenę na błotniku.
w weekend dam fotki anteny, chyba ze sie pali to moge wyslac mms (moj 726299577). Ogolnie jest zamontowana (przykrecona) na tylnym blotniku lewym, w bagazniku jest przewod okolo 50 cm z koncowka.
palić się nie pali więc jak będziesz miał chwile to walną byś tą fotkę kabel wszystko mam z końcówką
do e32 pasuje telefon z e39/38. Szpoper kiedyś miał zamontowany w e34, jedyna różnica to elementy montażowe które trzeba dokupić w ASO
Czy jesteś tego pewien?
A powiedzcie mi proszę. Jak uruchamiam u siebie telefon, to prosi on o jakiś kod... Ktoś z Was wie, może o jaki kod mu chodzi? Gdzie go mogę znaleźć? Domyślam się, że zapewne jak już jakiś jest to jest to kod domyślny, seryjny. Jakaś propozycja?