Michu, bardzo fajnie wygląda twoja furka zdradz mi jeszcze tylko jaki silnik był wcześniej tak po zdj patrząc (gril skorzany tunel zderzak) wydaje mi się że v12
Dobrze kombinujesz ;) Michowe auto wyjechało z fabryki jako 750iL.Zamieszczone przez jarek88
no to mu spadła trochę pojemność
jestem ciekaw czemu poprzedni właściciel przeprowadził mu taki swap
Z tego co pamiętam jak Michu opowiadał to na jakimś spocie, to te 5.0 strasznie kulało a znajoma z Niemiec miała rolowanie swoją 325 i w zasadzie tylko silnik i skrzynia nadawały się z niej do wyjęcia, bo buda lekko się pozaokrąglała :hihi: No a potem to już poszło jak po maśle...
Mam nadzieję, że nie nazmyślałem hehe :P Ale jakby co to Michu mnie poprawi :]
Wszystko ładnie pięknie, tylko ten zawias z przodu :razz:
Wygląda jakby tam wogóle silnika nie było![]()
Shadowline 740i w manualu :]
Tak jak TUCZI77 napisał :D Było V12 w której korbowód wyszedł bokiem jest R6 ze zdrowej 525
Ma wiosnę przód troszkę na dół pójdzie
Zobacz Czarnulę :) -> www.7erczarnula.jpg.pl
ciekawy projekt Michu, opowiedz troche jak sie tym wozi sam to robiłeś ,wystąpiły jakieś perturbacje czy wszystko poszło gładko ?
Znajomy kupił z ubezpieczalni zmielone 760i e65 z 2002. Silnik ląduje w e32 lub, jak się zdecyduje w końcu - w e23 :028: . Zabieramy się za projekt w kwietniu. Tym to się będzie można wozić, bo e32 z m50 to można się ewentualnie kulać... z całym szacunkiem - bo widzę że dużo serca w projekt włożyłeś. Pzdr.
Shadowline 740i w manualu :]
Zamieszczone przez marcindrift
..tacy ludzie pchaja świat do przodu :medit:
No to będzie niezły potwór na drodze :P :PZamieszczone przez marcindrift
Zawsze mi się podobały ciekawe i odważne projekty.![]()
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...