Nie tak łatwo odejść tym policyjnym nieoznakowanym autom, nawet jeśli to 740i :)Zamieszczone przez szwed_kaskader
Nie tak łatwo odejść tym policyjnym nieoznakowanym autom, nawet jeśli to 740i :)Zamieszczone przez szwed_kaskader
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Zamieszczone przez Damias
Ta vectra ma około 250 koni więc nie jest łatwo.
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
żeby się nie rozwalił to może by go wcale nie złapali
też tak myślę- dałby radę chłopak ;)Zamieszczone przez bmw7
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Zamieszczone przez szwed_kaskader
też tak mi sie wydaje ;) ;) ;)
Intactus
Heh no mógł by im uciec :D Wtedy na pewno by się tak nie chwalili co to nie oni :D
ps. Szkoda BMW i kierowcy
kierowcy to akurat mi wcale nie szkoda... sam sobie to wymyślił :)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Cos chyba slabe te "vectrowe" konie :D dosc powaznie zostawali w tyle...Zamieszczone przez bitek-bitek
A tak na powaznie to wiadukty i przejazdy pod nimi sa w zimie dosc niebezpieczne- sam ostatnio przy 150km/h na autostradzie pod wiaduktem bokiem lecialem
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Pomijając kwestię, że cała sytuacja jest naganna dwa momenty bardzo mi się podobały:
1/ jak przy ruszaniu wali im syf na szybę :D
2/ jak im odchodzi na łuku :hah:
e38 750 iL cosmosschwarz metalic / M73 / 1995
fajne nie fajne ale ogólnie jestem za łapaniem tego typu gości którzy mierzą siły ponad własne umiejętności i tak kończą! Po prostu buraki dorwały się do BMW i polecieli ją testować. Jak widać kolo wcześniej stracił prawko co tylko utwierdza mnie w przekonaniu że to pi..a a nie kierowca. Dobrze że nie narobili tylko szkody innym bo Bmw się wyklepie a życia innych już się nie zwróci.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)