Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: Policyjny pościg za bmw e38 Video

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    panowie nie przesadzajcie takich OPC w Polsce jest naprawde mało, w wiekszosci to zwykle v-ki ktore maja po dwiescie pare koni, maja dobre osiagi ale do 740 nie maja porownania sam mam taka vectre b v6 i 740, moge powiedziec ze roznice sa spore w osiagach

ps. :) od 0 do 100 mozna je jeszcz ejako tako porownywac ale juz powyzej roznice sa kolosalne a przynajmniej spore

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Cytat Zamieszczone przez bitek-bitek
    Policjant miał trochę oleju w głowie wiedział że jak przyciśnie to tamten będzie jechał jeszcze szybciej i może zrobić komuś krzywdę ?
    Jassssne. Stary, większość tych wielce "wyszkolonych" pał ma tak nakopcone pod kaskiem, że hoho. Ile to się słyszy nawet o pościgach radiowozu za ścigaczem itp.
    Niewspomnę o tym, że sami jeżdżą nieprzepisowo.

Gonił bym tą drogówkę całą z widłami! Niech zajmą się łapaniem gwałcicieli, złodzieji zawartości bagażników itp.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Cytat Zamieszczone przez positiv
    Cytat Zamieszczone przez bitek-bitek
    Policjant miał trochę oleju w głowie wiedział że jak przyciśnie to tamten będzie jechał jeszcze szybciej i może zrobić komuś krzywdę ?
    Jassssne. Stary, większość tych wielce "wyszkolonych" pał ma tak nakopcone pod kaskiem, że hoho. Ile to się słyszy nawet o pościgach radiowozu za ścigaczem itp.
    Niewspomnę o tym, że sami jeżdżą nieprzepisowo.

Gonił bym tą drogówkę całą z widłami! Niech zajmą się łapaniem gwałcicieli, złodzieji zawartości bagażników itp.

Kolego też miałem kłopoty z drogówką kilka razy też 2 razy zrobili mnie w "hu..." no ale niestety tacy to już oni są, druga sprawa zachowanie gościa w BMW - karygodne i w tym przypadku pościg za nim był całkowicie uzasadniony, nie bronie policjantów, to też ludzie tacy jak Ty czy ja, czy ktokolwiek inny, są różni, lepsi i gorsi, tak samo jak z urzędnikami, nauczycielami, politykami, itp itd.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Hehe, ewentualnie sprzedać pozostałość ;) Trzeba śledzić dział Sprzedam albo OffTopic
    Radosh swoją dziś wystawił ale nie pisze nic ze gdzieś barierka mu wiskoze zatrzymała ;D ;D
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez -czarek-
    Radosh swoją dziś wystawił ale nie pisze nic ze gdzieś barierka mu wiskoze zatrzymała ;D ;D
    Przecież ta cena mówi sama za się ;D ;D ;D - że to jego była na filmie

choć za taką sławę to za same koła powinie krzyknąć ze 20k pln ;D ;D
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Uprawnienia umieszczania postów