Do opisania osiągów auta nie potrzebuję wielkiego stażu wsiadłem tam mając wczęsniej 735i M30 i poczułem sie jak żółw i tyle aha ten TDs był w manualu na automacie sobie tego nie wyobrażam. I dla waszej świadomości nie mam 18 lat i nie ciagnę non stop do 100 ile sie da ale jak dojeżdżam do tira i 2 osobówek za nim to lubie sie nie stresować taką sytuacja tylko zrobić kick i papa. Hmmm świadomy zakup ile kilometrów ma najechane 12 letni TDS 700 000?? Nikt w niemczech nie kupuje dielsa bo mało jeździ ludzie rozsądek ktoś kto kupował TDS kupował go bo robił kilometry to jak dzisiaj nowe 730d w pierwsze 4 lata robi w niemczech 300 000 a potem w polsce przebieg już tylko maleje hahaha Sorki rozważam sprawiedliwe rozważam ,ze po zakupie naprawia użytkownik TDS-a jedna typowa usterkę ( czy to pompa czy turbo te 2000zł i tak trzeba liczyć ) tymczasem koles kupujacy V8 za tę sama kase robi w motorze praktycznie wszystko i ma spokój na kupe lat a właściciel diesla zrobił tylko jeden element i nie jest pewny reszty proste porównanie na mój gust. Może znawcą TDS-a nie jestem ale moi znajmoi z klubu i dalsi kumplke mieli wiele TDS-ów i fakt jest jeden o wiele prościej tafić zadbanego M52 czy V8 jak TDS-a na kilka aut znajomych tylko jedno sie nie psuje z tym motorem reszta już dawno psoprzedawana bo wychodziła w serwisie gorzej jak moje E-38 M62TUB35 a E-34 TDS a ja ma niby 7er i V8 a to ich koszty zżerały napraw.