spokojnie - to dopiero początek :)
E38 piękna sprawa, ale na słońcu i nad brzegiem jeziorka to niezapomniany widok. Na pewno będzie w tym roku taki spot :)
spokojnie - to dopiero początek :)
E38 piękna sprawa, ale na słońcu i nad brzegiem jeziorka to niezapomniany widok. Na pewno będzie w tym roku taki spot :)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
muszę się sporo przy mojej e32 napracować , żeby robić za godne tło historyczne Waszych e38 i powolutku do tego będę zmierzał...
Drive to Survive
Spokojnie. I ja i niejeden uczestnik przerabiał E32 na które patrzę z podziwem....
Masz ciekawy samochód :)
P.s. A gdzie cała reszta uczestników??
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Witam
Spot bardzo udany, wreszcie jako "nowy" na forum mogłem się zaprezenetować oraz moje 7er. Arrow niestety miał przykrą sprawę z autem oraz reką...
Ogólnie wszystko było OK, następnym razem uważam, że trzeba będzie zmienić miejsce ze względu na problemy z parkowaniem, brakiem miejsca oraz korkami w garażu.
Pozdrawiam
P.S. Następnym razem proponuję np. supermarket simply przy skrzyżowaniu z Włościańską oraz Broniewskiego na warszawskim Żoliborzu. Jest tam garaż z dachem i ogrzewaniem i przede wszystkim z dobrym oświetleniem.
Zamieszczone przez sylwek7
Sylwek7 obiecujesz :???? :D :D :D :D
Intactus
P A N O W I E
miał ktoś foto-kamerę ? :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Najważniejsze ,że ekipa fajna a teraz czekam na zdjęcia! :D ...tylko bez tych jak siedzę pod maska :P ..no w sumie każdy ma swoje miejsce na tym świecie
Drive to Survive
gratki panowie :) myślę ,że na następny wpadnę już 7er do was a nie A6:)
siedem.cztery.zero.
Ja już też dotarłem :D Do domu ;D
To miejsce w galerii jest super!! Ale nie w sobotni wieczór :hah:Zamieszczone przez Marcin_BMW
Moja po leśnych wypraw wygladała nie lepiej :PZamieszczone przez WojtekD
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D