Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: tuleja wahacza tył-opinia pomoc

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez technics
    A ja stawiam na wahacze gorne . Kupilbym komplet na allegro obojetnie jakiej firmy za okolo 350 zl . Wahacze odopwiadaja za to ze lata auto na boki mialem to samo nawet jak przejezdzalem przez biale pasy na jezdni .
    Za latanie tyłka odpowiada wszystko, kompletnie wszystko, czy to jakaś tuleja, czy jakiś wahacz to mało istotne, niestety musi być wszystko sprawne.

PS. Max pamiętaj, że nie będzie dobrze do póki nie ustawisz geometrii po wymianie wszystkich dupereli w zawieszeniu.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik Awatar max
    BMW
    E38 730D
    Już jeden górny wymieniłem , od kierowcy , ale chyba "mechanicy" potrafią zdiagnozować czy wahacz jest wyklepany ? Jak ja patrze jak się te majstry uczą na moim aucie to mnie krew zalewa. Chyba sobie warsztat postawie i sam będę robił , na jedno wyjdzie . To juz któreś moje bmw więc trochę juz mam pojęcie co do wymian :)

W Kołobrzegu jadę do hotelu ARKA MEGA, wyjadę troche wcześniej więc jak by ktoś z Koszalina miał ochotę sie spocić na szybkęsa to śmiało dzwonic, rozstawie sie i chwile znajde ok 18-19.30 .

Do warsztatu jednak nie zdąże jechać , nie chce na razie myśleć już o tym, mam dzisiaj impreze do poprowadzenia i nad tym muszę się skupić , mechaników mam do pon dość ;)

Mała poprawka będę w Kołobrzegu !!! nie w Koszalinie . Pomnieliło mnie się :)

Uprawnienia umieszczania postów