Strona 5 z 18 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 176

Wątek: Mercedes w140 S500

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745d lift
    12 a nie 6 świec to jescze nic. Ja jak wymieniałem przewody zapłonowe w "tylko" 300CE-24 to mnie zamurowało. Koszt 960zł 8/
    Przybyli ułani pod okienko.....
    ......czarną Beemką Siódemką!!!

Vip Vip Awatar Cichy
    BMW
    e38
    SEC moje małe marzenie takie na letnie dni albo R129
    Impossible is nothing

Żyć szybko, umierać młodo

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Aktualnie Audi s4 b5 - nie bić ...
    Nie no ja to w140 ewentualnie w220 ale w tych pieniądzach to tylko w140 s albo cl.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    Obydwa sa piekne :) w140 to byl pierwszy merc ktorym jezdzilem za kierownica x lat temu i sie zakochalem, do tej pory spogladam na nie z sentymentem ale koszty utrzymania troche przerazaja, za to SEC w126 to juz totalna masakra one są przepiekne totalna klasyka :) tak jak Cichy mam mazenie ze kiedys bedzie mnie stac na taką ślicznotke w pieknym stanie na letnie wypady.... :pada:

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Hmm piszecie o tych kosztach, co tam jest takiego kosztownego ? Ogólnie części drogie czy raczej chodzi o brak zamienników ?

Vip Vip Awatar Cichy
    BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez buju2
    Hmm piszecie o tych kosztach, co tam jest takiego kosztownego ? Ogólnie części drogie czy raczej chodzi o brak zamienników ?
    Wielkie silniki w starej technologi czyli duze spalanie... Mało takich modeli na czesci, co za tym idzie wieszkosc rzeczy trzeba kupić a ASO...
    Impossible is nothing

Żyć szybko, umierać młodo

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez buju2
    Nie no ja to w140 ewentualnie w220 ale w tych pieniądzach to tylko w140 s albo cl.
    Zaraz zaraz.Jakiego CL-a chcesz kupić za 35tys?Bo na pewno nie W215.

Jestem na etapie sprzedaży CLK-a i już za takim CL-em 500 się rozglądałem.Za mniej niż 55 koła nie ma co szukać.Jak kupisz taniej to totalnego złoma albo z urwanym przodem.

P.S jak by ktoś był zainteresowany CLK to zapraszam na PW.Stan bdb,czysty i zadbany ,bardzo bogata opcja.Czarny,kremowe skóry,climatronic,navi,tv,pełna el,PDC,multifunkcja,tip-tronic, i dużo innych.Nowa instalacja BRC, opony zimowe po jednym sezonie, letnie 17 też nowe kupione w sierpniu 09r

Początkujący Użytkownik
    BMW
    No C140 dawniej SEC a od chyba 93 zwany CL. W220 albo lepiej W215 to moje marzenie w wersji AMG65 odkąd go widziałem w Top Gear :P ale to nie w tej cenie jak pisałem :) Pozostają W140.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Co do masy tego "czołgu" to wynosi ona od 1890 do 2250 kg - czyli nie wiem czy dużo cięższa od e38, może ze 2 kilo.

Co do samego auta to jak dla mnie porażka... Stary, wielki tapczan z rozlazłą dupą.
    Zero sportowego zacięcia, taki szarowóz, gdzie z obojętną miną wsiadasz do środka i jedziesz do pracy w nadzieji, że ktoś odróżni tą padakę od e124.

Wolał bym 126, która jeszcze ma to "coś" \
    A tak wogóle za tą kasę mógł byś mieć, piękne, sportowe, sprawiające radość z jazdy e38.

Pozdrawiam.

ps.
    Jedyne co na mnie zrobiło wrażenie:
    "Brabus 7.3 S SEL 7,3 l V12 M120-E60 442 kW/582 KM 772 Nm 4,5 sekundy 315km/h 1996–1998"
    jak na tamte lata to nieźle ale pewnie taki 7.3 S SEL jest warty tyle co te wszystkie kaszaloty (w 140stki) na całym allegro [silnik chyba taki jak w pagani]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    nie ma
    A Pagani ma taki silnik jak Mercedes ;D
    7.3 to motor Mercedesa.
    http://www.youtube.com/watch?v=HG2cGd_mGdg (<- ponoć ori SL73... przynajmniej tak twierdzi właściciel )

Uprawnienia umieszczania postów