Znalaz³em w Bydgoszczy takie og³oszenie: http://otomoto.pl/bmw-730-skora-klim...C11536663.html i mam zamiar przejechaæ siê i obejrzeæ to auto, podpowiedzcie mi na podstawie zdjêæ, na co mam zwróciæ uwagê?
Znalaz³em w Bydgoszczy takie og³oszenie: http://otomoto.pl/bmw-730-skora-klim...C11536663.html i mam zamiar przejechaæ siê i obejrzeæ to auto, podpowiedzcie mi na podstawie zdjêæ, na co mam zwróciæ uwagê?
Na pewno na przedni fotel - na 175 ty¶. km to on nie wygl±da ...
Zajrzyj w ¶rodkowy zag³ówek czy to wersja z 2 apteczkami :)
mo¿e mi siê zdaje ale na fotce widaæ wydmuchan± poduchê kierowcy
poduszka kierowcy jak by troszkê nie teges..ach te fotele kierowcy-temat tabu :) ale zawsze zale¿y to od tego jak kto u¿ytkowa³ auto i zdania nie zmieniê :) i tu jeszcze banan!
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
w przebieg to i tak nie wierzê szesnastoletnie auto ma oko³o 300 ty¶ przebiegu a nie 175 ty¶...
a je¿eli chodzi o kierownicê i poduszkê to ten temat ju¿ by³ i wynika³o z niego, ¿e w pierwszych rocznikach ten plastik tak siada³...
powiedzcie mi, czy mo¿na sprawdziæ na szybko czy jest poduszka, czy jej nie ma?
Panowie, temat poduszki by³ wielokrotnie omawiany. Auta z pocz±tku produkcji bardzo czêsto tak maj±, ze dekiel poduszki robi siê wklês³y. Jest to normalny objaw. Zmienili to chyba w 96r czy jako¶ tak. A tu mamy AD 1994, wiêc problem ten jak najbardziej dotyczy tego auta. I wygl±d ¶rodka kiery nie jest spowodowany brakiem poduchy tylko jak±¶ wad± materia³ow±. A je¶li chcesz sprawdziæ czy rzeczywi¶cie jest poducha, to albo rozebraæ kierê i wizualnie sprawdziæ czy tam siedzi, albo komp. Poza tym auto nie wygl±da ¼le. Brakuje trochê automatycznej klimy, no i jak dla mnie to xenona i PDC, zw³aszcza przy tak krótkim aucie. Brak navi w tym roczniku mogê przeboleæ. Zale¿y czego kto¶ potrzebuje. Poza tym jest skóra (banan :D)- a móg³by byæ welur. Zielona buda hmmm... osobi¶cie nie przepadam za tym kolorem. Je¶li auto jest mechanicznie i wizualnie ok, to cena rozs±dna. W przebieg raczej bym nie wierzy³, bo raczej rzadko zdarza siê taki przebieg przy kilkunastoletnim aucie tej klasy. Ale cuda siê zdarzaj±. Mo¿e kto¶ mia³ jako 4 w rodzinie i odpala³ 2 razy w tygodniu.
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330