Byłem w piątek z rodzinką w IMAX. Nastawiłem się na obejrzenie fajnej bajki i
obejrzałem SUPER FAJNĄ BAJĘ :D
Zdecydowanie polecam dla relaksu :564:
Byłem w piątek z rodzinką w IMAX. Nastawiłem się na obejrzenie fajnej bajki i
obejrzałem SUPER FAJNĄ BAJĘ :D
Zdecydowanie polecam dla relaksu :564:
e38 750 iL cosmosschwarz metalic / M73 / 1995
Po dzisiejszym seansie uważam że było warto i nawet 2 raz bym mógł na to iść.
Efekty, grafika na prawdę super. Ma się wrażenie jak by to wszystko było prawdziwe. Aż by się chciało tam być na żywo :)
Co do fabuły jak ktoś szuka głębokiego filmu psychologicznego to Drabinę Jakubowa polecam. Tutaj przesłanie jest proste że nawet dziecko zrozumie. I o to chodzi. Ma być piękna grafika (jest) i dosadnie prosta fabuła (to też jest).
Polecam :)
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Zdzierają u was. Ja zapłaciłem 26 zeta a syn (uczeń) 21 zeta (w dzień powszedni) w Legnicy w Galerii Piastowskiej.Zamieszczone przez Maniekk
Film jak Film, na pewno efekty ciekawe,świetna muzyka.Można tylko stwierdzić jak daleko poszła technika,kto z nas kiedyś by pomyślał o filmie w 3D albo o nagłośnieniu 7+1,Boże człowiek się cieszył że stereo było,dziś się rajcujemy tymi efektami a w niedługim czasie będzie to chleb powszedni. Myślę że warto zobaczyć ten film. ;)
No cóż STOLYCA :PZamieszczone przez Wiesław
A tak na serio to w tygodniu też jest taniej ale nie ma czasu na kino więc zostają weekendy :)
B ędziesz
M ógł
W yprzedzać
Mi się film bardzo podobał. Nie nastawiałem się na wymagające kino, spodziewałem się prostej fabuły. Efekty rewelacyjne, oprawa graficzna jest niesamowita. Polecam z czystym sumieniem, ale trzeba się odpowiednio nastawić.
Co do efektów. Nie mam zamiaru nikomu niczego ujmować ani nikogo atakować, ale jeśli widoczne efekty trójwymiarowe są słabe, porównywalne z 2D lub oglądanie takiego filmu jest męczarnią, to należałoby zbadać wzrok na widzenie stereoskopowe. Jest niezbędne do oglądania filmów w 3D, a zaburzenia takiego widzenia prowadzą do tego, co napisałem wyżej.