Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: AVATAR - nowy film James Camerona

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750 iL
    Byłem w piątek z rodzinką w IMAX. Nastawiłem się na obejrzenie fajnej bajki i
    obejrzałem SUPER FAJNĄ BAJĘ :D

Zdecydowanie polecam dla relaksu :564:
    e38 750 iL cosmosschwarz metalic / M73 / 1995

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    Po dzisiejszym seansie uważam że było warto i nawet 2 raz bym mógł na to iść.
    Efekty, grafika na prawdę super. Ma się wrażenie jak by to wszystko było prawdziwe. Aż by się chciało tam być na żywo :)
    Co do fabuły jak ktoś szuka głębokiego filmu psychologicznego to Drabinę Jakubowa polecam. Tutaj przesłanie jest proste że nawet dziecko zrozumie. I o to chodzi. Ma być piękna grafika (jest) i dosadnie prosta fabuła (to też jest).
    Polecam :)
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    Cytat Zamieszczone przez Maniekk
    Więc może warto 33 zeta zainwestować w seansik 3D ( w Galerii Mokotów np ? )
    Zdzierają u was. Ja zapłaciłem 26 zeta a syn (uczeń) 21 zeta (w dzień powszedni) w Legnicy w Galerii Piastowskiej.

Film jak Film, na pewno efekty ciekawe,świetna muzyka.Można tylko stwierdzić jak daleko poszła technika,kto z nas kiedyś by pomyślał o filmie w 3D albo o nagłośnieniu 7+1,Boże człowiek się cieszył że stereo było,dziś się rajcujemy tymi efektami a w niedługim czasie będzie to chleb powszedni. Myślę że warto zobaczyć ten film. ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Maniekk
    BMW
    e38 740 i
    Cytat Zamieszczone przez Wiesław
    Cytat Zamieszczone przez Maniekk
    Więc może warto 33 zeta zainwestować w seansik 3D ( w Galerii Mokotów np ? )
    Zdzierają u was. Ja zapłaciłem 26 zeta a syn (uczeń) 21 zeta (w dzień powszedni) w Legnicy w Galerii Piastowskiej.
    No cóż STOLYCA :P
    A tak na serio to w tygodniu też jest taniej ale nie ma czasu na kino więc zostają weekendy :)
    B ędziesz
    M ógł
    W yprzedzać

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 730d 1999r
    Mi się film bardzo podobał. Nie nastawiałem się na wymagające kino, spodziewałem się prostej fabuły. Efekty rewelacyjne, oprawa graficzna jest niesamowita. Polecam z czystym sumieniem, ale trzeba się odpowiednio nastawić.

Co do efektów. Nie mam zamiaru nikomu niczego ujmować ani nikogo atakować, ale jeśli widoczne efekty trójwymiarowe są słabe, porównywalne z 2D lub oglądanie takiego filmu jest męczarnią, to należałoby zbadać wzrok na widzenie stereoskopowe. Jest niezbędne do oglądania filmów w 3D, a zaburzenia takiego widzenia prowadzą do tego, co napisałem wyżej.

Uprawnienia umieszczania postów