Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: witam, chłopaki, zna ktoś?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 730 V8 92'
    Nie mniej jednak, kupując takie auto trzeba się liczyć z wydatkami... Utrzymanie takiego "youngtimer'a, jakim jest e32, nie należy do najtanszych ( pomijam tu kwestie zakupu auta ). Dlatego przed kupnem należałoby się poważnie zastanowić - Czy będzie mnie na to stać? -

Z całego serducha polecam e32 (koniecznie w V-ce) bo to auto z duszą... Pozdrawiam

... jak "Joe White" napisał :) Ale traf... Dwa posty o 21:32 na raz :)
    e38 vs e32

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 750i e30 324td
    liczyłem sie z kosztami ale troche mnie przerosly mialem odlozone 4tyś ale musialem jeszcze car audio sprzedac... a teraz i tak jezdze do pracy Cin Cinem bo mi kolanko od chlodzenia strzeliło :( ale bedzie dobrze na Toruń bedzie pierwsza klasa !! :P
    pozdro
    Ekipa BMW DRIVERS POMORZE
    Aktualnie : 750 e32 89' m70b50
    Bylo: 316 e36 95' m43b16
    e32 750
    TANIE NOCLEGI W GDAŃSKU

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38
    Ja jakoś za swoją chce około 6 tysiecy, 3 litry v8 w manualu, po remoncie przedniego i tylnego zawieszenia, silnik w bdb stanie. Jedynie co to przełożony przód na wąski grill i jak to w e32 bywa zacinające się zamki, t.j. nie zawsze otwierają sie z centralnego. No ale widze że tutaj z góry jest napisane że e32 za 5-6 tyś to napewno złom :hah:

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 730 V8 92'
    Cytat Zamieszczone przez toki
    No ale widze że tutaj z góry jest napisane że e32 za 5-6 tyś to napewno złom :hah:
    Kupno e32 w tym przedziale cenowym wiąże się z dużym ryzykiem (koszty ew. napraw, itp). Nikt nie powiedział, że to od razu wraki muszą być ;)

Skoro Twoje e32 jest po remoncie zawieszenia, silnik cyka jak zegarek, to czemu tak małą kwotę za nią oferujesz?? Pozdrawiam
    e38 vs e32

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38
    Kupiłem e38- troche sie na nią zadłużyłem i musze w miare sprawnie pozbyć się e32, a widząc ceny 80% e32 wiem że długo bym sprzedawał swoją. Dlatego cena taka a nie inna. Pozatym jest pare delikatnych wgnieceń itp, a to też znacznie zaniża cene. Jednak pod względem mechanicznym jak najbardziej ok. Patrząc na to co teraz sie dzieje na rynku stwierdzam że dużo szybciej sprzeda sie wraka pod względem technicznym za to pięknie wyglądającego.

Zgadzam się z kolegą. Skoro masz auto dobrze utrzymane to nie sprzedawaj za 6k. Ale z tego co piszesz to nie zachęca estetycznie. Wiesz losowe przypadki mogą mieć sytuację podobną do twojej że zależy im na szybkiej sprzedaży i wystawiają auto za te 5-6k. A nie wierzę że wpakowałeś w zawieszenie kasę (a żeby zrobić całe to dobre parę tysięcy pójdzie) i jest super i teraz nagle za 6k puszczasz auto. No ale twoja sprawa nie wnikam dalej.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38
    wachacze przód góra i dół lemfordera, drążki kierownicze x4, po zniżkach w IC za graty wyszło 900pln. Roboty nie licze bo sam robiłem. A wszystkie gumy na tył pół roku temu kupowałem i wyszło coś koło 800pln. Także te historie o pożeraniu przez 7er pieniędzy to też jakieś mity.

Bez ironii i na serio - daj mi namiary na ten twój sklep bo ja za takie części bym 3 razy tyle zostawił.
    W grudniu robiłem w e32 drążki kierownicze, końcówki drążków i jeden wahacz i za części wyszło mi jakiś 1000zł. Także ceny masz świetne zapodaj linka to chętnie się tam zaopatrzę i pewnie nie tylko ja.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38
    Zwykły intercars z maxymalną zniżką. I sorry, przejęzyczenie- nie drążki tylko końcówki drążków. Wiem że po normalnych cenach wychodziło prawie 1.600 plna.

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez toki
    wachacze przód góra i dół lemfordera, drążki kierownicze x4, po zniżkach w IC za graty wyszło 900pln. Roboty nie licze bo sam robiłem. A wszystkie gumy na tył pół roku temu kupowałem i wyszło coś koło 800pln. Także te historie o pożeraniu przez 7er pieniędzy to też jakieś mity.

..musisz miec dobrego sprzedającego :] ja sprzedaję w IC :razz: ale potwierdzam można kupić 4xwahacze Lemfordera i 4x końcówki Lemfordera za 900-1000zl a że Lemforder jest najdroższy to można ławo z tej kwoty odjąc kilka stówek..Jak by ktoś kupował w Olsztynie to zapraszam,się dogadamy ;D

Uprawnienia umieszczania postów