Witam wszystkich milosnikow seri 7:D
posiadam e38 750i :D spelnione marzenie:D choc troche jeszcze mam w niej do zrobienia,bo ktos przedemna ja nie za bardzo cenil. to moje trzecie bmw ,pierwsze e34 524td,pozniej e32 735i,no i teraz marzenie:D
Witam wszystkich milosnikow seri 7:D
posiadam e38 750i :D spelnione marzenie:D choc troche jeszcze mam w niej do zrobienia,bo ktos przedemna ja nie za bardzo cenil. to moje trzecie bmw ,pierwsze e34 524td,pozniej e32 735i,no i teraz marzenie:D
Gandzi
Witam, pozdrawiam i gratuluje udanego wyboru !
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Witamy!!!!
750 hmmm dobry wybór :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
witamy i na fotki czekamy
fotka na profilu jest z komisu,ale auto jak narazie jest bez zmian.wiec wyglada tak samo.
:D
Gandzi
ladne cacko pod maska witam i gratuluje
Witamy na Forum. Co masz w niej do zrobienia?
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
musze lusterka kupic i listwe do tylu z czujnikami parktronika, w navi mi sie wyswietlacz wogole nie wlancza (nie wiem co z tym jest) z progami musze cos zrobic bo jakis debil przykrecil na wkrety:( no i teraz chyba dyfer mi pada, a dopiero dzis uruchomilem auto bo pompe zmienialem,i szybko sie umyc i smigac a tu dziwne dzwieki:( ehh
Gandzi
ello
oj widze ze te same marzenia mamy ;) Ty juz mozesz mówic w czasie przeszłym :D i widze tez ze chyba równiez jak ja aktualnie bedziesz dawał swojej bmce kolejne życie..powodzenia i wytrwałosci!