Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: sztuki walki.... i szybki nokaut

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Damias
    To może zrobimy jakiś wewnętrzny turniej MMA :D
    Hahaha i w co ja mam teraz kogoś kopnąć z moim brzuchem? W kolana? ;D

Jedyne zawody jakie dzisiaj możemy zrobić to picie piwa na czas ;D

Cytat Zamieszczone przez Darecki_e23
    Co do odruchów bezwarunkowych. Z upływem czasu-treningów człowiekowi wchodzą w nawyk różne bloki, kopnięcia, kombinacje cisów. Widzę po sobie, jak raz np o mało nie dostałem wałem w warsztacie po głowie, rękę ułożyłem jak do typowego bloku :) . Później nawet w walce ulicznej ewidentnie widać jak ktoś jakąś sztukę walki przez dłuższy czas trenował.
    I to calusieńka prawda. Nawet nie ćwicząc i już nie trenując, po wielu latach te odruchy są gdzieś zakodowane. Niby treningi są nudne, monotonne itd, ale jeżeli trener jest dobry i wie co robi to właśnie na tym mu zależy. Mimo, że człowiek od lat nie trenował w razie zagrożenia odruchowo blokuje ciosy i kontruje mocnymi kopnięciami, ba o dziwo nawet technicznie to wychodzi :)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Maniekk
    BMW
    e38 740 i
    Cytat Zamieszczone przez Słowik
    Kurcze, nie wiedziałem, że mamy taką mocną ekipę na forum... ;D
    W razie awantury będzie miał nas miał kto bronić :hah: ;D
    B ędziesz
    M ógł
    W yprzedzać

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez Maniekk
    Cytat Zamieszczone przez Słowik
    Kurcze, nie wiedziałem, że mamy taką mocną ekipę na forum... ;D
    W razie awantury będzie miał nas miał kto bronić :hah: ;D
    No co ty????

Przecież mamy szybkie bryki .... łatwo będzie nawiać ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 735i
    Cytat Zamieszczone przez xsilver
    Też trenowałem Oyame przez jakiś czas - ale zrezygnowałem jak Dyduch przestał uczyć naszą grupę ;)
    To miło :), mnie akurat uczył Piotr Bakoń, troszkę Piotr Sztencel, Krzysztof Oporski oraz Robert Wdowiarski na dodatkowych treningach.
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Cytat Zamieszczone przez Damias
    To może zrobimy jakiś wewnętrzny turniej MMA :D
    Jedyne zawody jakie dzisiaj możemy zrobić to picie piwa na czas ;D
    Kupię nerkę!! A nawet dwie :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745d lift
    Heh. taka kadra Oyama Karate 7er :-D Myślałem że każdy tylko kyokushin :?
    Też należałem do krakowskiej szkoły Shihan Dyducha jednak trenowałem w innym mieście u innego sensei. Shihan Dyduch i Shihan Pietras mnie tylko egzaminował, a do Krakowa jeździłem tylko na walki do Dyducha na stalowe. Sam prowadziłem sekcje w dwóch miejscowościach
    Myśle że sporty i sztuki walki są teraz tak rozpowszechnione że mało kto tego nie spróbował. Problem w tym że w niektórych po dwóch latach treningu wstępuje nieśmiertelność :hihi: a w tak krótki czass ciężko załapać podstawy żeby chociaż technike prawidłowo wykonać :)
    Przybyli ułani pod okienko.....
    ......czarną Beemką Siódemką!!!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 735i
    Cytat Zamieszczone przez Stano
    Myśle że sporty i sztuki walki są teraz tak rozpowszechnione że mało kto tego nie spróbował. Problem w tym że w niektórych po dwóch latach treningu wstępuje nieśmiertelność :hihi: a w tak krótki czass ciężko załapać podstawy żeby chociaż technike prawidłowo wykonać :)
    Dokładnie kolego. Święte słowa... Przez dwa lata to dobrze liczyć co poniektórzy nie potrafią

(pre) Neo Katechu Men Vip Awatar hatecraft
    BMW
    735i - E38 FL Aut.
    Blog
    7
    Cytat Zamieszczone przez Stano
    Problem w tym że w niektórych po dwóch latach treningu wstępuje nieśmiertelność :hihi: a w tak krótki czass ciężko załapać podstawy żeby chociaż technike prawidłowo wykonać :)
    Ano :D Na sparingach najlepiej widać -- młócą łapami jak wiatraki, że można zapalenia płuc dostać... :] Wypłacasz takiemu lewy prosty, nawet z zamkniętymi oczami, to kładzie się na glebę i pozamiatane ;D
    Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...

Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
    G. K. Chesterton

Uprawnienia umieszczania postów