Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 31 do 40 z 62

W±tek: Sprê¿yny obni¿aj±ce e32

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar xsilver
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    m60
    Sk±d
    .Kraków
    silnik ma podobna masê, ale ca³e auto z m60b30 jest ciê¿sze ok 100kg. Ró¿nica powinna byæ niewielka.

Ale wg mnie 60mm to za du¿o - ja obecnie mam ok 40 i ju¿ pod jeden market nie wjadê bo trê na progu ;) No chyba, ¿e je¼dzisz po trasach...

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar rodzinabmw
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    by³o 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusi³o by je sprzedaæ???
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    Wiêkszo¶æ trasa. Ale po mie¶cie te¿ je¿d¿ê. Te¿ mi siê w³a¶nie wydaje ¿e -60 to za du¿o. No nic trzeba szukaæ do -40.

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    -60 za nisko?No co Wy opowiadacie?ja mam jeszcze ni¿ej i spoko siê je¼dzi...

A jak wiem ¿e gdzie¶ nie wjadê to po prostu tam nie jadê ;)

Co do tego zestawu z e34 spasuje bez problemu tylko jak napisa³ Xsilver trzeba wymieniæ górne mocowanie amora...

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar rodzinabmw
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    by³o 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusi³o by je sprzedaæ???
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    -60 za nisko?No co Wy opowiadacie?ja mam jeszcze ni¿ej i spoko siê je¼dzi...

A jak wiem ¿e gdzie¶ nie wjadê to po prostu tam nie jadê ;)

Co do tego zestawu z e34 spasuje bez problemu tylko jak napisa³ Xsilver trzeba wymieniæ górne mocowanie amora...
    Ale pewnie amortyzatory zmienia³es na sportowe.

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    740iA e-32
    Sk±d
    Rawicz Wlkp
    Blog
    1
    To co to za auto, którym nie jadê jak potrzebuje bo nie wjadê ???

Bez obrazy jak kto¶ ma mo¿e 3 samochody to ok ale jak 1 to do d.py takie auto :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar xsilver
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    m60
    Sk±d
    .Kraków
    Ja je¿d¿ê e32 na co dzieñ po Krakowie i czasem po trasach - i dla mnie zawieszenie ni¿sze ni¿ -40 nie nadaje siê do jazdy. A do tego dochodzi jeszcze komfort na nierównych drogach - im ni¿ej tym gorzej. Zreszt± prowadzenie na bardzo obni¿onym zawieszeniu i nierówno¶ciach jest tragiczne - to te¿ trzeba braæ pod uwagê ;)

Vip Vip
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Sk±d
    mazury
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez xsilver
    No chyba, ¿e je¼dzisz po trasach...
    to ja mam -60 i na naszych trasach jak s± koleiny to lewym ko³em po liniach malowanych trzeba ¶migac z obawy na miskê :]

ja mam jeszcze ni¿ej i spoko siê je¼dzi...
    ile ty jezdzisz?? ;D raz na miecha j± odpalisz ;D by¶my mieli tak jak ty ¿e drugie auto na codzien to ja bym mia³ dopiero obni¿enie :what:

...ja tam jako¶ dajê radê codziennie do pracy i normalne poruszanie po mie¶cie,wakacje i weekendowe wypady na wie¶ do te¶ciów tylko trzeba uwa¿ac bardziej a mówie g³ownie o m30 i misce olejowej która jest niebezpiecznie blisko ziemi gdy siê ma wiêcej ni¿ -50mm.

pozdro

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    Sk±d
    Sandomierz
    Rodzinabmw...Tak,sportowe amory mam ;)

Zdzira...Jadê tam gdzie mi potrzeba co najwy¿ej inn± drog± gdy mam obawy ;) lecz szczególnie siê nie stresujê bo i na wakacyjne wypady w³a¶nie ni± ¶migam.

Maciek...Je¿d¿ê mo¿e nie wiele ale te 50-70km dziennie zrobiê bez problemu(nie raz 200 czy 500).Ty raczej -60 te¿ nie masz :P Stawiam na ciut wiêcej

Kolega w e34 ma -75mm ;D to jest nisko i trzeba uwa¿aæ.Zderzak z m-pakietu ma tylko ma³y prze¶wit

Vip Vip
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Sk±d
    mazury
    Blog
    21
    Ty raczej -60 te¿ nie masz
    niewidzia³e¶ auta jak ja jestem za kierownic± ;D Kto¶ mi tu kiedy¶ wilicza³ ile jest na minusie ale niepamietam tematu ale chyba stane³o na -60mm.Jak wyniucha³e¶ ile mi siê obni¿y³o bo ja nieumiem a ciekawy jestem;D ;D

...a po za OT!! To ja na miejscu kogo¶ kto chce ¶migac na luzie to bym bra³ max -40mm/45mm :zzz:

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    Sk±d
    Sandomierz
    Z tego co pamiêtam za równo ja i Ty mamy springi z E34.Nie do¶æ ¿e samo E34 jest l¿ejsze to i silnik m50 by³ l¿ejszy wiêc nie ma si³y ¿e bardziej nie siad³a.

Mi w³a¶nie kiedy¶ kolega Xsilver wylicza³ to w³a¶nie wysz³o -70mm...

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •