witam koledzy!!!Kupiłem te Jamexy i powiem,że autko wygląda tak jak chciałem,chodzi o obniżenie i komfort.
Polecam je bardzo,dobra cena i jakość.Zrobiłem jakieś 1000km na nich i przód dodatkowo usiadł o jakiegoś centa :D
witam koledzy!!!Kupiłem te Jamexy i powiem,że autko wygląda tak jak chciałem,chodzi o obniżenie i komfort.
Polecam je bardzo,dobra cena i jakość.Zrobiłem jakieś 1000km na nich i przód dodatkowo usiadł o jakiegoś centa :D
Jestem jaki jestem
no i GOOD !! :) mówiłem że sa ok.. ale ja tez mam je krótko.. zobaczymy jak przy dłuższej ekspl.
na wszelki wypadek zostawiłem ori w kartoniku po jamexach i czekają sobie na regale jakby co ...
dawaj fotki jak gleba wygląda.
dwa słuszne wybory w życiu to R6 i V12
BLOG MOJE AUTO
MOJE AUTO komentarze- te pozytywne jak i negatywne mile widziane.
Obniżajcie, obniżajcie a na seryjnych amortyzatorach praca amortyzatorów (choć nowych) nie jest dobra jak się da -60 mm. Wiem po sobie...
Pozdrawiam
Zamieszczone przez Michael7
Zmień już te sprężyny na coś normalnego i z głowy ;)
To oczywiste, że jak masz -60 to sprężyny muszą być bardzo twarde... Jak założysz serię to bedziesz miał większy komfort, ale też dużo gorsze prowadzenie. Dlatego ja na twoim miejscu bym zmienił sprężyny, ale na jakieś obniżające o 20-40mm.
To jak wkońcu Panowie :D
http://www.moto.allegro.pl/zawieszen...190192544.html
Przpasi mi ten zestawik do mojej e32 ?
Powinno pasować - trzeba tylko dobrać zestaw od ciężkich e34 (tds, 535 itp) i odpowiednie przednie amortyzatory (stary tym mocowania górnej poduszki; ale można założyć nowy typ, tylko trzeba zmienić poduszki).
Czy może mi ktoś na 100% potwierdzić że będzie pasowało ? ponieważ chce obniżyć moją e32