Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: [mechanika] Wystrzały filtra

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez ginspirations
    [...]lub co gorsza pojedynczym wtrysku..
    Widziałeś kiedyś taką na własne oczy na żywo?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 735i
    mi po jednym z wybuchów zostało wspomnienie po całym dolocie :(. Dwie gumy przepływomierza, jak i również przepływka, obudowa filtra-rozerwane. Aaaa i wygłuszenie maski też dostało ;(
    Ja proponuje zamienić to na sekwencje, jak dużo jeździsz albo w ogóle się pozbyć :).
    Podobno jest to możliwe aby użytkować instalacje mieszalnikowe bez problemowo, lecz mi się to jeszcze nie udało przez ok dwóch lat jazdy trzema różnymi samochodami na paliwku alternatywnym.

Banned
    BMW
    E38 4.4 97' i E38 750iL 98' INDIVIDUAL
    Cytat Zamieszczone przez skalpel
    ginspirations napisał/a:
    [...]lub co gorsza pojedynczym wtrysku..

Widziałeś kiedyś taką na własne oczy na żywo?
    Tak, nie raz widziałem instalację na pojedynczym wtrysku. Nawet miałem taką przez pewien czas, kilka lat temu, w mondeo mk2 2.0L i nawet tam to dobrze nie chodziło. Ostatnio widziałem taki wynalazek w ZJ mojego kumpla. U niego też strzelało, aż rozwaliło osłonę maski. Szybko się tego wynalazku pozbył.

Cytat Zamieszczone przez Darecki_e23
    Ja proponuje zamienić to na sekwencje, jak dużo jeździsz albo w ogóle się pozbyć :) .
    Dokładnie tak samo uważam. Na początek pozbądź się tej instalacji, a jeśli nie masz kasy na porządną, to wstrzymaj się do czasu aż będziesz w stanie założyć coś sensownego.

Uprawnienia umieszczania postów