Heh jakie stereotypy.. powodzi się :)
A to dobrze, dobrze
BMW rządzi ;D ;D ;D ...i dalej będą mi chętnie zjeżdżać z lewego pasa jak jadę ;D ;D
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
To i tak że obeszło się bez głupich komentarzy pod artykułem.
Bo nikt nie potafiZamieszczone przez Dzuda
dopiep.rzać mafii
:hah: ;D
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Co się dziwicie? Ludzi specjalnej troski jeżdżącymi BMW to jakiś śmieszny odsetek.
To nie auta dla frajerów :) Ciotuchna wybierze Audi a Dziadziuś Mesia
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
to że ktoś jest poszukiwany wcale nie musi oznaczać że jest w mafii (mogł nie płacić np alimentów)- bo mafii w Polsce ponoć nie ma :xZamieszczone przez Hubertus7er
a co do samych samochodów jakimi się poruszali - wiem z doświadczenia że czarne bmw i łysa głowa = to że wszyscy ci zjeżdzaja z drogi,nie trąbią, nie pokazują znaków uznanych za obrażliwe,ale za to "policjanty z miami" :what:lubia nas częsciej zatrzymywać i nie ma tłumaczenia że mając 7er załóżmy jesteśmy bezrobotni ,mało zarabiamy etc.
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
....ja to lubię się zatrzymywac przed pasami ;D a że ważę ponad 100kg i też się glaca świeci to ludzie się dziwnie patrzą -jak by niewierzyli;D
Też to robię ale nie po to żeby się dziwili, co i tak robią, tylko żeby ułatwić im przejście :).
Ale to jest czasami nawet śmieszne :D Najbardziej to mi utkwiło w pamięci jak wracałem ze stolicy po kupnie auta i z naprzeciwka na światłach w aucie siedzieli panowie mundurowi. Tak się oglądali że chyba do dzisiaj do kręgarza muszą chodzić :hah: Dziwi mnie tylko czemu. Przecież w Warszawie pełno 7em jeździ. Jak by 1 raz na oczy widzieli.
Podejrzewam też że w ludziach nie wiadomo o co i po co zazdrość tkwi. Szczególnie jak widzą że taki młody i takim autem jeździ.
No ale cóż takie mamy społeczeństwo. Stereotypy górą ;D
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/