Zastanawiam się co trzeba było zrobić GOLF :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: Może za szybko jechał ze swoją laską która malowała paznokcie z wiadra.
Zastanawiam się co trzeba było zrobić GOLF :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: Może za szybko jechał ze swoją laską która malowała paznokcie z wiadra.
To się kolo naraził miejscowym artystą :)
hahahah ciekAwe malowanie ;D
do czego to sie może posunąć
zazdrosna/
zdradzona/
oszukana/
wredna/
napalona/
cholera wie co jesczze/
KOBIETA :hah: :hihi:
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
No to ładnie sobie z kims musiał polecieć... :/
Szkoda auta
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Pewnie stereotypowy posiadacz BMW nie wytrzymał gdy go odstawił golf.
Heh, widziałem już dzisiaj tą aukcje na jednym forum. Może po prostu chciał mieć "bananową" tapicerke, ale jak wracal z puszką to ktos mu zahamował "przed nosem" w efekcie czego puszka sie rozszczelniła i oto efekt :hihi: Jednak efekt przerósł właściciela a, że farba nie chciała zejść to sprzedaje auto ;D
albo miał dzwona przewożąc farbę. Blachę się wyklepało, tylko farba zejść nie chce :D
Raczej nie szkoda - zobaczcie na zdjęcie pod maską - to auto było prane i to zdrowo i do tego naprawiane w stodole.
Ja bym na jego miejscu wyczyścił szyby i jeździł - ta żółta farba fajnie ożywia ponure wnętrze golfa :hah:
Mój kolega oglądał to auto w sobotę i mi o nim wspomniał.Ktoś pisząc że dziewczyna w nerwach wylała farbę do samochodu swojemu chłopakowi strzelił w 10.Tak właśnie sprzedający im to uzasadnił.
Teraz pewnie już byłą dziewczynę :P Nieźle musiał przeskrobać ;D No ale nie śmiejmy się już z cudzego nieszczęścia, może teraz zmądrzeje i wybierze porządną markę (czyt. BMW) :D