Kurcze, ale to się problemów może narobić przez takie spięcie.Masakra.Sam Krzychu nie dojdziesz. szkoda ze go zabrałeś do Niemiec , bo myślę że w Polsce by go zrobili pewnie za niewielkie pieniądze ( w porównaniu z DE).
Kurcze, ale to się problemów może narobić przez takie spięcie.Masakra.Sam Krzychu nie dojdziesz. szkoda ze go zabrałeś do Niemiec , bo myślę że w Polsce by go zrobili pewnie za niewielkie pieniądze ( w porównaniu z DE).
B M W
Staram się pisać poprawnie po polsku.
Dobrze Wiku pisze, targaj go Polski i wkońcu ktoś to zrobi.
Każdy przecież gdzieś serwisuje samochód. Poleci mechaników, elektromechaników, których jest wielu, ja sam znam dwóch o dobrej opinii.
Szkoda pozbywać się fajnego auta. Naprawa napewno wyjdzie mniej niż strata na sprzedaży...
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
spoko panowie ;)
przemysle to z czasem
czy auto zrobie czy nie.. i tak bedzie sprzedany.
U mnie swiecil sie komunikat Moterennotprogram i cos klepalo w skrzynce ze sterownikami. Odkrecilem obudowe i okazalo sie ze DME ma niedopieta klamre?! i ona dzwonila. Odpialem do konca, zapialem z powrotem i ................ nie zapalil!!!!!! krecil , odpalil na sekunde zed trzy razy i padl akku. Teraz laduje akumulator. Ale co ztym mozna zrobic w garazu, pomijajac tymczasem opcje lawety?
Bede wdzieczny za wskazowki.
----------
Uffffffffff. Zapalil, ale nie reaguje na nacisniecie gazu((((((((((((((((. EML? rozkodowal sie czy co???
MOD: Czy prawy ALT masz uszkodzony?
RobRoy
Kolego RobRoy - plis edytuj posty ;)
Ciekawe co mogło sie stać,pewnie bez kompa sie nie obędzie :/
Co znaczy "edytuj posty'? ktos mi juz zwracal uwage((( Witam kolege. mieszkalem kiedys po sasiedzku w Wieluniu)))
mam uszkodzone 2 ALTY. sorry. komputery mnie nie lubia i z wzajemnoscia. Ja tez nie lubie komputerow.......
RobRoy
To znaczy - nie pisz kolejnego posta pod swoim własnym tylko przeedytuj jego zawartość.Zamieszczone przez RobRoy
Uzywam olowka. Zawsze mozna gumka wytrzec)))) :hah:
Czyli tak?! :D
naucze sie.))) Naprawie tego ALTa i bede pisal z polskim znakami
I tak jestem zadowolony z siebie ze nie pisze skrotami myslowymi........
RobRoy
a moze tak na temat...
sytuacja opanowana
nie potrafie powiedziec jak bardzo wdzieczny jestem koledze Sylwekk za uratowanie sreberka
co bylo przyczyna..
Sylwestro pewnie ladnie to wam przedstawi ;)
Sylwekk raz jeszcze :pada: :pada: :pada: :pada: :pada: :pada: