moge narazie tak jezdziæ? nie rozwale czego¶ przy okazji innego ?Zamieszczone przez Neuf
Dziekuje kolego za pomoc masz piwo u mnie :)
moge narazie tak jezdziæ? nie rozwale czego¶ przy okazji innego ?Zamieszczone przez Neuf
Dziekuje kolego za pomoc masz piwo u mnie :)
Bia³y
Opona ci szybko siê skoñczy jak tak bêdziesz gania³ :)
W koñcu jak jest ko³o po³o¿one to wewnêtrzna krawêd¼ opony pracuje troszkê mocnej :)
Zaraz ci poszukam co z mojej opony zosta³o :)
2 miesi±ce ¶lizgania siê zim± - mo¿e 2 ty¶ km :)
okej czekam .. :)a d³ugo na niej ¶miga³es?Zamieszczone przez Neuf
o Kur.. ³adnie j± zjad³o..
TEMAT UWA¯AM ZA ZAMKNIÊTY.. :)
Bia³y
Na temat wymiany tulei wahliwych s± ju¿ tematy na forum. Poszukaj. Robi³ to kiedy¶ krzywy191, robi³em to ja.... S± fotografie, wiêc ocenisz, czy poradzisz z wymian± samodzielnie.
dzieki:)Zamieszczone przez sylwekk
Bia³y
Neuf prawie jak zimówka z kolcami ;D przebabia³em to w e36 co prawda lepiej siê wchodzi w zakrety na takim pochyleniu ;) e38 jest za cie¿kie do latania bokami testowa³em
Wy z tym na serio?? Ja uwielbiam to robiæ i non stop siê bawiê, czasami nawet na asfalcie. Owszem mam wytrzaskane w/w tuleje i nie tylko ale nie pos±dza³bym o to zabawy tylko przejechane km i wiek czê¶ci...
Chcecie powiedzieæ, ¿e jak kupie nowe to mam siê nie bawiæ bo zaraz bêdê mia³ to samo?
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
Napiszê co¶ od siebie w odpowiedzi na pytanie "co to mo¿e byæ?"
Kolejno¶æ nieprzypadkowa, najpierw najbardziej winni:
1. Twoje zaniedbanie i brak przegl±dów okresowych w tym sprawdzania geometrii
2. Fatalny stan dróg
3. Idioci w stacjach kontroli pojazdów którzy przepuszczaj± przez przegl±d ka¿dy z³om
4. Byæ mo¿e twój styl jazdy ale tego nie jestem w stanie stwierdziæ
5. Kupujesz tanie czê¶ci - tego te¿ nie wiem
pozdrawiam
mavic
Forum 7er jest dla buraków i kartofli. Jestem dumnym kartoflem !