Wiktor A masz iPlusa lub Play pod USb dobrze mowię? spróbuj ze stałego I.P.Zamieszczone przez Wiktor
Wiktor A masz iPlusa lub Play pod USb dobrze mowię? spróbuj ze stałego I.P.Zamieszczone przez Wiktor
Sprawdzałem to ze stałego łącza ze stałym adresem IP...
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
ZOOFY - ten link kiedyś testowałem i neostradą, i stałym łączem ... jak i wiele innych osób.
Nie wiem jakie masz dodatkowe opcje w internecie, ale np. ja nie potrafię wydłubać tu wyposażenia auta.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Koledzy, a czy przy pomocy VINU można "wyciągnąć" takie informacje jak rodzaj automatycznej skrzyni biegów? I nie chodzi mi tutaj o np. 4HP22 czy 4Hp24 ale np. ilość PIN- ów?
Comprimentos!
Nie jest to przedmiotem tego wątku, ale:Zamieszczone przez pit3er
-skrzynia do 9/88 pod 8 pinów
- skrzynia po 9/88 pod 7 pinów
- skrzynia z przed 88 rózni się misą i filtrem, oraz sterowaniem
Płytę sterującą da się przekładać, należy jednak pamiętać że nie wszystkie wersje 4hp22 /24 miały takie samo sterowanie.
No i na koniec, w VINie e32 jest zapisany rodzaj skrzyni, ale więcej informacji o skrzyni tam nie ma. Po 20-25 latach w tych autach można odkryć wiele niespodzianek...
Czarne e32 w benzynie!
sz4l0ny, dzięki za info - Pozdrawiam!
Comprimentos!
Witam,
będę wdzięczny za rozkodowanie mojej 7er: WBAGB41010DA44970
serdeczne dzięki!
Pozdrawiam
A czemu ja nie mam w VIN dwóch literek jako 6 i 7 znak od końca? Mógłbym prosić o jakies sprawdzenie? WBAGA710702186303 ... może bedę wiedział do jakiego stanu (wyposażenia) mam ją znów doprowadzić :)
Gdzieś czytałem, że 4 ostatnie znaki są zawsze cyframi, wcześniejsze różnie. Mam na myśli serial number tzn. znaki 12-17.
Panowie do rozkodowania VIN potrzeba tzw. Loginu i kodów. Aby takie otrzymać należy pracować lub przynajmniej współpracować dłuższy okres czasu z BMW. Tyle się dowiedziałem. Ja rozkodowalem tyle VIN ile mogłem-korzystałem z pomocy innego użykownika bmw, który takie dobrodziejstwo jak napisałem wyżej posiada. Jeśli będę mógł jeszcze rozkodowac jakiś VIN to napewno to uczynię. Dlatego też pisałem jak niektórzy wspomnieli wyżej że link nie wystarczy i tym samym informuje że nie był to atak na nikogo z forum jak to odebrał jeden z czytających ten post a o ile dobrze pamiętam to była osoba która napisała że poda niedługo link czyli ZOOFY.