Potrzebuje namiary na komplet tuleji na prawą i lewą strone razem 6 sztuk w zamienniku byłem na mieście szukałem w hurtowniach ale nie ma kompletu u mnie w mieście.
Potrzebuje namiary na komplet tuleji na prawą i lewą strone razem 6 sztuk w zamienniku byłem na mieście szukałem w hurtowniach ale nie ma kompletu u mnie w mieście.
Kolego te 2 tuleje sa elementem niewymiennym:(1 gosć na allegro robi podruby za chyba 69złotych poszukaj sobie:)
a coś takiego jak poliuretanowe znalazłem ma ktos coś takiego u siebie
http://www.strong-flex.eu/index.php?...emid=1&lang=pl
przecież w 7 są tuleje pływające te dwie i takie trzeba zakładać
najlepiej to lamfordera najdłużej wytrzymuje
Przyjrzałeś się o które chodzi ??najlepiej to lamfordera najdłużej wytrzymuje
Z mojego doświadczenia wiem ,że tuleje pływające są w troszkę innym miejscu ...
sprawdził ktoś może jakość i zachowanie w użytkowania tych NO NAME-ów z allegro do wahacza H. Mam do wymiany po jednej przedniej z każdej strony ale te z allegro wyglądają mało obiecująco. W hurtowniach mają indeksy zamienników ale nigdy w rzeczywistości ich nie mieli :(
Nie polecam tych no name.Szkoda pieniedzy,czasu i roboty.Polecam orginal lub lemfordera.Zrobic raz a pozadnie.Co jest tanie to jest drogie.Pamietajmy o tym.
Ja miałem tez wymieniać bo niby lekko obwieszone sa ale nigdzie nieszło dostac a uzywany wachacz niewiadomo jaki sie dostanie a nowy Smorawinski 1500zł musi pan szykowac więc podziekowałem:)
Tuleja Wahliwa jak i zwana skrętną są w innym miejscu. Tuleje z drugiej strony podobno są niewymienne...Zamieszczone przez Neuf
Po części dzwoń do Olszowca bo Smorawa powala zawsze cenami. Olszowiec z reguły ściąga wszystko na zamówienie do 7er ale ma za to dużo lepsze ceny.Zamieszczone przez kataniarz
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Kupiłem nawet używane całe wahacze z ładnego anglika ale przeoczyłem fakt że do nivo jest na nich specjalne mocowanie do końcówek od stabilizatora i zonk. Sprawę odłożyłem do czasu znalezienia lepszego rozwiązania...