Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: [mechanika] Poważny problem-szarpie na benzynie

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E 32
    Przepływka jest sprawna w 100% a reset kompa tez był robiony i nawet inny komputer juz zakładałem i dalej to samo.
    Byłem wczoraj na kompie i wywaliło jeden błąd (obwód sondy lambda) nie bardzo wiem co to moze znaczyć. Sonda tez jest nowa.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    było e32 735 1986r lpg e34 535i lpg 1991,730v8 manual 1992_sekwencja jest BMW e32 735is Italian milf
    jak obwod to moze okablowanie jest przerwane lub zasniedziale(brak dobrego styku) a co do tej przepływki to chyba jest tam napisane by zalozyl stara i na niej prubowal

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 '91 M30B30
    Mam identyczne objawy jak w twoim przypadku... kable wymienione, świece, filtry, czujniki temp, kopułka, palec , sonda ok, przepływka sprawdzona i na 100% sprawna a auto "czasami" powtarzam czasami bo nie dzieje sie to cały czas, na benzynie nie jedzie, dławi, nie wkręca sie a na wolnych obroty spadają i falują prawie do zgaśniecia.... u mnie napewno to pompa paliwowa, i Tobie też mimo wszystko radził bym Ci sprawdzić jeszcze raz jak z ciśnieniem krwi w twojej 7 :D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E 32
    Cytat Zamieszczone przez kal!ber
    a co do tej przepływki to chyba jest tam napisane by zalozyl stara i na niej prubowal
    Ale stara przepływka jest do bani. Rozwaliło ją od wystrzału gazu

Uprawnienia umieszczania postów