Przepływka jest sprawna w 100% a reset kompa tez był robiony i nawet inny komputer juz zakładałem i dalej to samo.
Byłem wczoraj na kompie i wywaliło jeden błąd (obwód sondy lambda) nie bardzo wiem co to moze znaczyć. Sonda tez jest nowa.
Przepływka jest sprawna w 100% a reset kompa tez był robiony i nawet inny komputer juz zakładałem i dalej to samo.
Byłem wczoraj na kompie i wywaliło jeden błąd (obwód sondy lambda) nie bardzo wiem co to moze znaczyć. Sonda tez jest nowa.
jak obwod to moze okablowanie jest przerwane lub zasniedziale(brak dobrego styku) a co do tej przepływki to chyba jest tam napisane by zalozyl stara i na niej prubowal
Mam identyczne objawy jak w twoim przypadku... kable wymienione, świece, filtry, czujniki temp, kopułka, palec , sonda ok, przepływka sprawdzona i na 100% sprawna a auto "czasami" powtarzam czasami bo nie dzieje sie to cały czas, na benzynie nie jedzie, dławi, nie wkręca sie a na wolnych obroty spadają i falują prawie do zgaśniecia.... u mnie napewno to pompa paliwowa, i Tobie też mimo wszystko radził bym Ci sprawdzić jeszcze raz jak z ciśnieniem krwi w twojej 7 :D
Ale stara przepływka jest do bani. Rozwaliło ją od wystrzału gazuZamieszczone przez kal!ber