Witam, wpadła mi w oko. Nie jest najgorzej wyposażona, cena nie zła. Proszę o opinie i rady, dzięki.
LINK:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11319593
Pozdrawiam
Witam, wpadła mi w oko. Nie jest najgorzej wyposażona, cena nie zła. Proszę o opinie i rady, dzięki.
LINK:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11319593
Pozdrawiam
Autko ładne. Podoba mi się jej wyposażenie ... brakuje tak na pierwszy rzut oka drugiego pokrętła na panelu klimy .... super , że jest webasto ... nie doczytałem nic o soft close :) ale przynajmniej przebieg wydaje się realny .
Pić trzeba ! Jeść można !
Bardzo ładne autko, może kiedyś i ja będę się Was pytał o opinie na temat e65 :)?
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Mnie się osobiście podoba:) Felgi ma super, moje ulubione. Co do środka to te pokrętło... Poza tym super że fotele komfortowe posiada:) Farba z przycisków I drive zeszła, ale to jest w znacznych przypadkach e65, fajnie że czarna skórka bo jest bardziej praktyczna:))
Jedynie co na minus to osiągi... Ale przynajmniej malutko pali a u Nas to w sumie nie bardzo jest tym gdzie poszaleć...(zawsze jest A4:D)
Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG
A ja szczerze wolałbym go nie mieć - wogóle jakoś wolałbym mieć zpojedynczą klime a nie podwójną albo chociaz jakąś opcje "mono" hmmZamieszczone przez kolonkos
Ta pojedyńcza klima troche mi tu nie pasuje przy tak wypasionym fotelu, poza tym zle poskładany przód co wnioskuje na dzwona i lewa strona też mi się nie widzi do końca.
Jak zrobi się jakaś normalna pogoda to mogę podjechać i ją obejrzeć.
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Trudno cos powiedziec oglądając zdjęcia ale wygląda zbieżnie z podanym przebiegiem przez sprzedającego. Ja osobiście bym się zainteresował tym autkiem na twoim miejscu.
autko ładne tylko czemu diesel?? spalanie to jedyny plus jak dla mnie, no ale jak sie upierasz
wyposażenie ok ,ale jak Olejus pisze nie wiem czy ma close soft a to fajna sprawa
bo tv to wg mnie srednio potrzebne
o webasto nie wiem bo ja nie mam - ponoć na florydzie nie ma go w opcji :hah:
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Witam i dzięki za opinie. Brak na wyposażeniu close soft, a pojedyncza regulacja nawiewu jakoś mi nie przeszkadza. Wolę fotele na wypasie. Przód rzeczywiście źle spasowany zderzak ponieważ on i tylni to podobno jedyne malowane elementy w tym samochodzie z powodu odprysków i rys parkingowych. Wszystko pozostałe w oryginale. Rok temu była regenerowana turbina przy 220tyś km - czy przy tym przebiegu to normalne? Kolega Mariusz z forum, może podjedzie ją pooglądać, jeśli będzie wszytko Ok to w weekend ruszam. Martwi mnie tylko ten kolor - granatowy :(, no ale to kwestia gustu. Olej w skrzyni po wymianie. Drugi właściciel od nowości (ma ją od 3 lat), sprowadzona z Niemiec jako roczna i jako samochód demonstracyjny. Acha, przednia szyba wymieniana (odprysk). Czy ktoś podpowie mi ile powinno być kluczyków do E65? Pozdrawiam.