Wiecie Co Wam powiem? Amato pisze tu całe wywody , taż że można z tego dobrą rozprawkę ułożyć, i tak jak czytam to sobie myślę kurde inteligentny gość, jeśli się nie zagłębiać w tym co próbujesz udowodnić amato. Dla mnie to jesteś jak:

MAŁE DZIECKO KTÓREMU KIEDYŚ ZABRANO LIZAKA I TERAZ PO PROSTU ROBISZ NA PRZEKÓR... HMM TYLKO KOMU SOBIE, SWOIM BLISKIM? NIE ROZUMIEM . USTAWODAWCY BO CI KAŻĄ ZAPINAĆ PASY TO TY MÓWISZ - NIE!!!!!!!!!!! KURDE DLA MNIE I JAK WIDAĆ WIĘKSZOŚCI OSÓB TO PO PROSTU ŚMIESZNE.

KOLEGO AMATO POWIEM CI JESZCZE JEDNĄ RZECZ:

Nie wiem czy wiesz ale Twoje auto ma AIR BAGI, które jeśli wybuchają a ty nie masz zapiętych pasów i to jest nagła sytuacja że nie zdąrzysz się nawet zorientować co się dzieje, to Twoje AIR BAGI zamiast Ci pomóc złamią CI kark. - OCZYWIŚCIE DLA CIEBIE TO ŻADNA ARGUMENTACJA BO TY JESTEŚ PLASTELINA, SUPERMAN , BATMAN I ZWINIESZ SIĘ JAK WĄŻ WYSKOCZYSZ I NIC CI SIĘ NIE STANIE.

I TAK SOBIE CHŁOPIE W DUSZY POMYŚL JAKIE BZDURY WYPISUJESZ, NIE MUSISZ PISAĆ TEGO NA FORUM BO WIEM ŻE ZARAZ ROZDZIELISZ MÓJ TEKST NA 10 RÓŻNYCH PODPUNKTÓW I BĘDZIESZ MI JECHAŁ.

A JA ZA DUŻO WYPADKÓW W SWOIM ŻYCIU WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY W KILKU POMAGAŁEM OFIARĄ I RAZ TYLKO RAZ OSOBIŚCIE ZDAŻYŁO MI SIĘ ŻE KOBIETA KTÓRA BYŁA UWIĘZIONA W FIACIE 126P - MALUSZKU BYŁA ZACIŚNIĘTA PRZEZ PAS I SIĘ DUSIŁA - PROBLEMEM NIE BYŁO TO ŻE PAS JĄ DUSIŁ TYLKO TO ŻE 10 OSÓB STAŁO I SIĘ PATRZYŁO I NIE WIEDZIAŁO CO ZROBIĆ, A PRZECIEŻ W KAŻDEJ APTECZCE PIERWSZEJ POMOCY SĄ NOŻYCZKI, TAKIE TO TRUDNE ??

- MALUCH UDERZONY W TYŁ PRZEZ TOYOTE COROLLE , ZEPCHNIĘTY NA PRZECIWLEGŁY PAS I WALNIĘTY PRZEZ TIRA. PODKREŚLAM MALUCH.

A TU amato masz chyba nie widziałeś :

http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/art...AT06/206061415

Mój młodszy kolega, co prawda stracił noge ale żyję, nie miał złamanego ani jednego żeberka jak się okazało, tylko zmiarzdzone nogi i był pokaleczony, tylko dlatego że pas przykuł go do fotela.

Dobra kończę bo wiem że i tak Ci nie przemówię do rozsądku .

PS Darwaso to passat b3 prawda? Ile wtedy jechałeś i z czym ty żeś się zderzył???