http://www.allegro.pl/item902263552_..._tyl_febi.html
Czy mi sie wydaje czy u mnie w aucie nie ma tych krotkich lacznikow? Albo sa tak male ze po prostu je przeoczylem?? Tak na serio nie widzialem tego w moim tylnim zawieszeniu. ;)[/list]
http://www.allegro.pl/item902263552_..._tyl_febi.html
Czy mi sie wydaje czy u mnie w aucie nie ma tych krotkich lacznikow? Albo sa tak male ze po prostu je przeoczylem?? Tak na serio nie widzialem tego w moim tylnim zawieszeniu. ;)[/list]
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
zdaje Ci się, albo ktoś stablizatr u Ciebie odkręcił kiedyś ciemną nocą ja nie patrzyłeś. ... ale po co taki post ?? nie rozumiem jego logiki
jak chcesz sprawdzić to trzeba pod auto zajrzeć, a nie nas się pytać co Ty masz pod autem. 8/
dwa słuszne wybory w życiu to R6 i V12
BLOG MOJE AUTO
MOJE AUTO komentarze- te pozytywne jak i negatywne mile widziane.
?????????????????????????????????????? Ale nie ważne.Zamieszczone przez dzikigrzyb
Są tylko takie, ale one są pod kątem 90 stopni względem siebie (cześć nr 5)
http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...abilizer_rear/
Coś na allegro kolo chyba ściemnia :706:
Teraz nie mam jak zajrzec pod auto bo jestem na wyjezdzie i tak mi przyszlo do glowy jak przegladalem czesci ze nie widzialem tego u mnie z tylu.Zamieszczone przez dzikigrzyb
Przejzalem wszystkie i na fotkach wygladaja inaczej niz w katalogu bmwfans, nie sa ustawione 90stopni.
Bitek-bitek nie napisał że odkręcał stabilizator, więc miał prawo nie widziec tego elementu.Zamieszczone przez dzikigrzyb
Hehe tak odkrecilem i zapomnialem przykrecic hyhy. Po prostu nie pamietam zebym go widzial a juz dosc dawno pod autem nie siedzialem, druga rzecz jak zauwazyl kolega wyzej te stabilizatorki sa inne niz te w katalogu .Zamieszczone przez tomassi99
panowie.. ale cytuję..
więc odpisałem to co odpisałem.Zamieszczone przez bitek-bitek
chodziło o to że są takie małe. a czy one proste, czy 90' moga być i 180' jak w e39 nie musze tego pamiętać..
o i teraz rozumiem dlaczego pytasz.Zamieszczone przez bitek-bitek
dwa słuszne wybory w życiu to R6 i V12
BLOG MOJE AUTO
MOJE AUTO komentarze- te pozytywne jak i negatywne mile widziane.
I tutaj zaskoczenie ... Nie we wszystkich E38 ten stabilizator z tyłu jest ...
Jak sprzedawałem części to gadając z mechanikami wielu mówiło ,że z tyłu w danym aucie tego nie ma - Zaciekawiło mnie to bo u mnie także nie ma stabilizatora :)
No wlasnie Neuf dlatego sie dziwie bo przeciez widzialbym to u siebie a raczej w oko mi to nie wpadlo. W katalogu bmw fans jest ze jest on w autach na europe wschodia albo jako pakiet do aut ktore maja jezdzic po zlych drogach .Zamieszczone przez Neuf
Zgadza sie. Stabilizator w E38 wystepował zawsze tylko w 750i. W pozostałych modelach nie ma zasady, jednak przewaznie nie ma go w cale. Ja w swojej 740i musiałem dokupic i nie tylko sam drazek i łaczniki - musiałem zmienic cała tylna belke na tą od 750i poniewaz tylko ona miała zawsze uchwyty pod stabilizator oraz dolne wahacze poniewaz one tez nie miały uchwytow do łacznikow. Generalnie dla mnie to jakas totalna porazka BMW aby w samochodzie o takiej masie nie bylo w serii stabilizatora. Dodam ze w opcji byly dwie grubosci. Oczywiscie zakupiłem ten grubszy. Komfort pozostał bez zmian, natomiast pewnosc prowadzenia jest duzo lepsza i prawie zniknęło nieprzyjemne bujanie sie nadwozia na boki.