Mam do Was wszystkich którzy bêd± czytali mój post pro¶bê o wypowiedzenie siê w kwestii moich planów, bêdzie to pewnego rodzaju badanie rynku :-)).
Posiadam na w³asno¶æ du¿± dzia³kê siedliskow± ponad 4 h po³o¿on± w piêknej okolicy, z dwóch stron graniczy z lasem, ma zró¿nicowan± powierzchniê czê¶æ jest prosta, kawa³ek górzysty i kawa³ek wklês³y, przez dzia³kê przep³ywa du¿y strumieñ i mam na niej ma³y stawek który zamierzam powiêkszyæ, dzia³ka graniczy z drog± asfaltow± i po³o¿ona jest z boku niewielkiej miejscowo¶ci w której mieszkam. Ca³a dzia³ka po³o¿ona jest w na terenie Projektu Natura 2000, co oznacza ¿e wystêpuj± ko³o mnie jakie¶ ro¶linki i zwierz±tka które s± rzadkie i pod ochron±.
Ogólnie teren jest ciekawy na jesieni jest pe³no grzybów, teren pokryty wieloma jeziorkami w których s± rybki, cicho i spokojnie, do morza 29 km.
Zamierzam na tej dzia³ce postawiæ na pocz±tek 5 domków letniskowych, powiêkszyæ moje jeziorko, zbudowaæ basen biologiczny oraz normalny, zrobiæ boisko do siatkówki i ró¿ne duperele w celu zapewnienia rozrywki.
I teraz moje pytanie co o tym my¶licie i czy bêdê mia³ chêtnych na przyjazd w takie ciche ustronne miejsce ( dodam ¿e na przeciwko mnie facet ma 5 domków, i widzia³em ¿e ma spory ruch w sezonie , jedyna ró¿nica jest taka ¿e ma du¿e dobrze zarybione jeziorko, ale z tego co wiem nie mozna siê w nim kompac ).
Czy mam szansê na tle miejscowosci nad samym morzem, czy istnieje rodzaj klienta który bêdzie wola³ spêdziæ czas w takim spokojnym miejscu na prowincji zamiast pchaæ siê w zat³oczone i gwarne miejscowo¶ci nadmorskie?