-
Zaawansowany Użytkownik
Ok, Panowie. Jestem bliski zakupu tego pojazdu: Lancia Dedra '93 - jest ode mnie z miasta. Byłem, obejrzałem. Cenię sobie wasze zdanie, więc zgłaszam się z zapytaniem o to co sądzicie?
Po rozmowach cena stanęła na 2200 PLN. Nie uważam tego za żaden sukces... dlatego że np. identyczna stoi we Wrocławiu, za 1999 PLN ;) [ ogłoszenie na otomoto ]... tyle że jak doliczyć koszty dojazdu nawet PKP/PKS to wyjdzie mi na jedno... lub okazać się może że jest warta jeszcze mniej zachodu i wrócę do tej.
Lancia Dedra - bo kobiecy głos zadecydował. Dlatego że wylatuję w październiku na kilka miesięcy, więc autko zostanie jej w spadku :]
OK. KONKRETY. Do zrobienia: tłumik (ostatni tłumik to zlepek rdzy, struktura sitka), uszczelki nad osłonką klawiaturki, kable (bo aż kopią po ręce... można by rzec że coś iskrzy między nami... :/ ), świece widać wymienione, dmuchawa działa wyłącznie na ostatnim biegu, jakiś liść utknął w dmuchawie i popiskuje naprawdę cichutko.
LPG. Auto dławi się na gazie. Pedał w podłogę a ono ledwo utrzymuje 500 na obrotomierzu. Odjąć pedał i gaśnie. Właściciel sugeruje filtr, ale dostęp do niego możliwy jest tak jak do parownika wyłącznie od spodu... a kanału nie ma. Ja rozważam: filtr, parownik, świece, przewody.
usługi i bezpieczeństwo IT
BMW E32 750iA '91 (magia V12
) | Ex:
BMW E32 735i '87
Honda VT 1100 chopper
Schematy E32 (czytelna lista plików)
Uprawnienia umieszczania postów