Ale bitek-bitek dowaliłeś do pieca... przecież to oczywiste że nie uwzględniamy takich anomalii jak 9bar kompresji. Czepiacie się panowie z nudów a pożytku z tych postów żadnego. sylwek, czytaj ze zrozumieniem!

" Chodzi tu o prace silnika na D na N , P cieply silnik nierowno pracuje obroty nie wachluja , moc rowniez jest " Gdzie tu pisze że problem występuje tylko na N i P ??

Ja mu powiedziałem na co ma zwrócić uwagę a wy mnie łapiecie za słówka. Każdy przytomny mechanik jak zobaczy kompresję 9 będzie wiedział co robić.

A o moim silniku to się lepiej bitek nie wypowiadaj bo nic pożytecznego do tej pory nie podpowiedziałeś i pojęcia nie masz o czym piszesz. Mój silnik telepawki ma dlatego że cała strona dostaje za dużo paliwa. Więc niska czy wysoka kompresja nie ma tu nic do rzeczy skoro jest równa po obu stronach (i nie 9 tylko 13,5, zaraz może mi napiszecie że to dlatego się telepie że kompresja za niska ).

A co do DISa to nie polecam nim nieczego sprawdzać bo nie odczytuje on wszystkich błędów tylko wskazuje jakie elementy wg. niego powinno się naprawić lub sprawdzić.

Jaka pomoc dla naszego Kolegi wynika z waszych postów?