Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 33

W±tek: [tuning] Czy wg was takie cos ma sens?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar _micha¶_
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    730i
    Sk±d
    Ruda ¦l±ska

[tuning] Czy wg was takie cos ma sens?

wiec chcialbym troszke zmienic wnetrze swojej e38 i tak powiem wam ze moim zdaniem drewno swiadczy o tym ze to limuzyna ale wyglada tak sednio spotkalem sie rowniez z opiniami ze mam kredens ladny w aucie. czy wg was ladne i profesjonalne pomalowanie elementow drewnianych na srebrny mat bylby efektowny czy wtedy bym zrobil wies z auta wlasnie czekam na opinie. do tego dorzucilbym sportowe pedaly z nierdzewki i galke (mam manual) polaczenie metalu i skory. dodam ze mam wersje chrom line

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ
    Hm, ja bym siê powa¿nie zastanowi³ na Twoim miejscu... Nie dlatego ze sam lubiê drewno (chocia¿ w sumie lubiê), ale moim zdaniem ¿adnym malowniem nawet nie zbli¿ysz siê do jako¶ci powierzchni jak± masz w oryginale.
    Widzia³em te¿ takie czarne/grafitowe ok³adziny w miejscach drewna w E39 (oryginalne, co ¶mieszne) - wygl±da³o to wg mnie cokolwiek tandetnie...
    Pomys³ ze srebrem w ogóle mi siê nie podoba - jako¶ mi to nie wspó³gra z ciemnym ¶rodkiem mojej E38. Nie wiem, mo¿e z szar± skór± nie¼le by to wygl±da³o. Ale ca³y czas pytanie jak uzyskaæ porównywaln± z orygina³em jako¶æ...
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Sk±d
    Gliwice
    A dla mnie takie zmiany to tylko do plastikowych autek... a i tak wygl±da to w moim odczuciu wiejsko... :D po co zmieniaæ co¶ co ma klasê na co¶ co bêdzie ¶wiadczy³o tylko o jej braku.... :hah: to moje zdanie i tyle pyta³e¶ wiêc odpowiadam ;)
    Dreams from Dreams - 7er...

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Wybacz za ostre s³owo ... ale bardzo g³upi pomys³ ... chocia¿ na wsi przy dico-polo bêdzie siê podobaæ :D

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E23/E38/E65
    Sk±d
    DZG
    Blog
    1
    Widzialem u kogos drewno pomalowane na czarno - i pociagniete klarlackiem - i doprowadzone do wysokiego polysku - jak dla mnie rewelacja - do shadowline.

Pytasz o zdanie - to ci powiem - nie rob tego. E38 to nie civic ani golf II.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
    Proszê o kontakt ze mn± .!

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ
    Sebek, mo¿e po prostu takie drewno by³o fabrycznie? Ja ostatnio jestem w szoku jak widzê ile rodzajów tego by³o... A ju¿ totalnie rozwali³a mnie czarna Alpina z 7-forum.com (ta na czarnych felgach) - jej ¶rodek jest ca³y jasny/kremowy z drewnem w kolorze SOSNY (!) :shock:

Super Moderator Awatar EVAN
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Sk±d
    Kêtaki
    Ja widzia³em E38 z karbonem na listwach :D ale z ciemnym wnêtrzem dawa³o rade ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar _micha¶_
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    730i
    Sk±d
    Ruda ¦l±ska
    no wiec panowie to by bylo zrobione z jajem tzn baza srebrny mat wypolerowany wygladzony i wycacusiany pozniej na to matowy klar i znowu wygladzone do perfekcji. widzialem to zrobione w innym autku i wygladalo jak fabryka, nie wiem pytam bo jak pojade na jakis zlot to nie chce ze zlosci i wstydu na sile listew zrywac ;) a klient ktory to robi maluje czesci wnetrza do roznych pojazdow w fabryce ktora robi to dla roznych koncernow tzn fiat opel skoda. ja mam autko z szarym wnetrzem z dodatkami czarnego a stare welurowe fotele zastapilem czarna skora. kurde wlasnie mi by bardziej srebrny odpowiadal albo carbon tak jak bylo wspomniane ale jak uwazacie ze drzewo i 7 to jednosc to bede patrzal za okno jak jezdze a nie na te dodatki z drewna ahhaah nie no na powaznie to wlasnie bardziej mi chodzilo o opinie czy 7 musi miec drzewo bo inaczej nie przystoi. ja wiem ze limuzyny maja drzewo i koniec. bylem dzis na serwisie i ogladalem 3 i 5 m-power i mialy albo carbon wlasnie albo srebro zero drzewa i tak uruchomilem swoja komorke i moglbym miec to zrobione za friko prawie kwestia mojego demontazu. pisac drzewo ci co za drzewem albo srebro zbierzemy przeliczymy glosy i na nastepnym zlocie albo bedzie drzewo dalej albo srebro ;) pozdrawiam

7ka
    Go¶æ
    mi sie marzy drewno fortepianowe...wiem ze takiego nie bylo w e38 ale tak jak napisal Sebek ... to wyglada przekozacko...

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ
    No stary, przeciez to Twoja fura... Jak Cie ten srebrny tak jara (a chyba tak jest), to co sie ogladasz na innych?? Jak im na zlocie nie przypasi, to niech sie gapia w inna strone! :hah:

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •