-
Początkujący Użytkownik
Dopiero z roboty wróciłem stąd moje milczenie.
Zdzira gdybym wiedział, że to Twoje autko to bym nie miał wątpliwości, ale na allegro stoi pod nikiem Krzychu jakiś tam a na forum u nas jest właśnie jakiś Krzychu 735i który ma 2 posty u nas stąd się zastanawiałem co to za pasjonat wystawia, więc nie ma co się bulwersować, pisałem z resztą parę postów wyżej, że się pomyliłem :hihi:
Anyway co do opisu, to ze swojego doświadczenia, jak ktoś pisał, że czego to nie wymienił w aucie to i tak się okazywało, że faktury wystawił na lewo kolega z warsztatu albo jak wymienili np. rozrząd to wymienili sam rozrząd bez napinaczy, bez pompy wody itp. ot żeby ładnie wyglądał stąd mój sceptycyzm bo pisać sobie można a sprawdzić raczej ciężko. Poza tym, jak piszesz przypadkiem, zrobiłeś fotki tak jakbyś chciał jak najmniej pokazać :P
Tak czy inaczej jeśli wszystko masz tak jak piszesz to tylko pogratulować. A mój sceptycyzm jest mocno subiektywny i pewnie większości bardzo pasuje Twoje ogłoszenie, ja je po prostu odbieram inaczej.
Co do samochodu to posta dałem raczej z ciekawości, ja się póki co rozglądam bo moje obecne autko się jeszcze nie spieniężyło więc formalnie nie jestem jeszcze na rynku
Uprawnienia umieszczania postów