Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: E38 735 99

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    No wiem Jakub zapomniałem, że w tym kraju najszybciej sprzedać auto bez wkładu :)

A no i wyszło szydło z worka jak zrobisz opis igła to potem sie pisze że sprzedający oszukują jak napiszesz wszystko rzetelnie to znowu jesteś podejrzany?? To jak ma się pisać prawidłowo ogłoszenie??

W nocy powiadasz co to znaczy w nocy? koło której godziny?? Może być też i weekend ten jestem w domu nie mam planów :)

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    nie mam pojęcia jak to masz napisać :) może zrób wszystko na odwrót typu: idzie ładnie boczkiem, pali gumę bez problemu, ogólnie delikatnie skatowane ale najważniejsze że ma np. nowy akumulator.polecam :) haha. Moje e38 w tym okresie zapadło w sen zimowy..stoi u rodziców bo tam jej zrobiłem garaż, odpalana regularnie co kilka dni :) nie mam zimówek i jakoś się nią nigdzie nie puszczam :) myślałem że może na dniach sobie nią wyjadę a tu masz u nas już pruszy a jakieś zamiecie zapowiadają. Ogólnie mam teraz duuuużo wolnego bo wracam do roboty dopiero tak w lutym jak trochę odpuści! Jak by co to się zgadamy jakoś!pzdr.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Aktualnie Audi s4 b5 - nie bić ...
    Dopiero z roboty wróciłem stąd moje milczenie.

Zdzira gdybym wiedział, że to Twoje autko to bym nie miał wątpliwości, ale na allegro stoi pod nikiem Krzychu jakiś tam a na forum u nas jest właśnie jakiś Krzychu 735i który ma 2 posty u nas stąd się zastanawiałem co to za pasjonat wystawia, więc nie ma co się bulwersować, pisałem z resztą parę postów wyżej, że się pomyliłem :hihi:

Anyway co do opisu, to ze swojego doświadczenia, jak ktoś pisał, że czego to nie wymienił w aucie to i tak się okazywało, że faktury wystawił na lewo kolega z warsztatu albo jak wymienili np. rozrząd to wymienili sam rozrząd bez napinaczy, bez pompy wody itp. ot żeby ładnie wyglądał stąd mój sceptycyzm bo pisać sobie można a sprawdzić raczej ciężko. Poza tym, jak piszesz przypadkiem, zrobiłeś fotki tak jakbyś chciał jak najmniej pokazać :P

Tak czy inaczej jeśli wszystko masz tak jak piszesz to tylko pogratulować. A mój sceptycyzm jest mocno subiektywny i pewnie większości bardzo pasuje Twoje ogłoszenie, ja je po prostu odbieram inaczej.

Co do samochodu to posta dałem raczej z ciekawości, ja się póki co rozglądam bo moje obecne autko się jeszcze nie spieniężyło więc formalnie nie jestem jeszcze na rynku

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    Spoko jakby co to zapraszam do kontaktu auto jest warte polecenia :)

Uprawnienia umieszczania postów