Uwaga !!
Kalendarze 7er na rok 2010 będą dostępne od jutra ... proponuje spot > 31.01.2010 godzina 16:30 Galeria Dominikańska (dach)
Jeżeli ktoś nie ma czasu to proszę PW ...
Uwaga !!
Kalendarze 7er na rok 2010 będą dostępne od jutra ... proponuje spot > 31.01.2010 godzina 16:30 Galeria Dominikańska (dach)
Jeżeli ktoś nie ma czasu to proszę PW ...
Pić trzeba ! Jeść można !
Pawel a moze troche wczesniej.O 16:30 juz bedzie ciemno...Okolo 13-14 mysle bedzie lepiej.Taka moja luzna propozycja.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
obiad mam o tej porze :)Zamieszczone przez Bezi
Tez bym prosil o wczesniejsza godzine i o zmiane lokalizacji spotkania - na bielany KFC lub okolice. Dawno nie bylem we Wroclawiu a z checia bym was zobaczyl.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Zlozymy sie dla naszego kochanego PR na kanapki.Zamieszczone przez olejus
Zmieniaj spotkanie na KFC..potrenujemy awaryjne hamowanie w e65 SEBKA
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
;(
ps ... to i na mój bilet może ściepka ? :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Ja jeszcze dam znać czy będę na spocie czy też odbiore w innym terminie, chociaż mam nadzieje że wpadne :)
No to umówmy się na Bielanach pod KFC godzina 12:00 !!
Brawo Pawel!Pierwsza meska decyzja w Twoim zyciu :D :D :D
mi tam pasi :) :) :)
niedziela 12:00