Dokładnie tak!!Zamieszczone przez Dzuda
Poczekajmy na wieści od lukasz89mg - może powie co i jak
Dokładnie tak!!Zamieszczone przez Dzuda
Poczekajmy na wieści od lukasz89mg - może powie co i jak
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Jak kolega nie znajdzie nic mądrego to może ja swoją sprzedam :) chciałbym HL ew 750iL (mowa o E32) :hihi:
Tylko widzę że kolegę raczej ciemne kolory interesują...
no wlasnie ta skora wyglada jakos dziwnie, a o tej brazowej sie nikt nie wypowiedzial , ciekawi mnie dlaczego ma ona analogowy zegarek? a co do tej pierwszej to cena jest dosc spora,ale moze adekwatna do stanu
Jeżeli chodzi o numer 1 to 2 dni temu stała pod moim blokiem. Z wieczora zobaczyłem, że jest wystawiona na aukcji.
Na pierwszy rzut oka jak ją oglądałem to z zewnątrz i wewnątrz bardzo ładnie się prezentuje. Widać, że zadbana. Zastanawia mnie manual w V8 ale pewnie takie też wychodziły :)
Tylny zderzak jest tak jakby z shadow line a reszta chrom... Skóra zadbana...
Myślę, że warta zainteresowania. Dzwoń, pytaj i relacjonuj. :)
Manuale w m60b30 oczywiście były. Mi nabardziej podoba się opcja nr 4, w 1 ta skóra mi nie leży.. już gdzieś taką widziałem, ona jest chyba fabryczna tyle że indywidual.
Ta ostatnia wygląda jakby miała żle spasowaną maskę, ale ogólnie ładnie się prezentuje ;)
Z resztą wisi już dość długo na allegro.
Co do 1 - tak jak Mrekor napisał - to jest skóra w wersji indywidual - ma czarne "paski" dookoła zagłówką i na siedziskach i oparciach - a co za tym idzie środek mógł być dobierany indywidualnie - ale można to sprawdzić w vinie.
Nie ma się co na temat stanu wypowiadać na podstawie zdjęć - na zdjęciach piękna, a przy oględzinach trup... Na zdjęciach złom stojący w krzakach a w rzeczywistości piękne auto - już nie raz to przeszedłem ;)
witam, niestety moja przesiadka na e32 nastapi dopiero najwczesniej w kwietniu/maju :( ale rozgladac sie nie zaszkodzi i jak bede w ostrodzie to postaram sie obejrzec ta beemke bo z tych co podalem wyglada najlepiej i waszym zdaniem rowniez, a jeszcze mam pytanko czy byly e32 bez klimy bo wydaje mi sie ,ze widzialem taka?
Były.