No nic tylko się podświetlają
No nic tylko się podświetlają
No to nie wiem co Ci podpowiedzieć bo u chyba wszystkich działa normalnie ukryte menu. Ciekawe dlaczego u Ciebie nie hmm
Najprawdopodobniej mam uszkodzone zegary. Tylko nie wiem czemu i czy da się to naprawić.
Sprawdzałem na różne sposoby. Tylko kluczy, kluczyk i zapłon, podczas odpalonego silnika i nic. Pojawia się kontrolka ABS tak jak na filmikach a później zegary po prostu podświetlają się na pomarańczowo. Czy jest ktoś z Łodzi kto ma Inpę i interfejs?
Ja mam dostęp do taniego interfejsu lecz mój komputer ma Win 8.1 i nie mogę zainstalować Inpy. robiłem wszystko tak jak w postach jednego z forumowiczów
Dobra mam już INPĘ i interfejs i zaczynamy naukę. Pytanie gdzie znajdę moduł zegarów? W którą zakładkę muszę wejść by zczytać błąd z zegarów? Mam jeszcze Carsofta.
Ostatnio edytowane przez laso ; 26-01-2015 o 09:27
A która funkcja kasuje błędy zapisane w komputerze szukam i nie mogę znaleźć![]()
Nie ma takiej funkcji w ukrytym menu ani w menu serwisowym.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Po wpisaniu sumy cyfr zegary nie odblokowują sie czemu tak sie dzieje?
Zdradzę wam jeszcze jeden trik, po przytrzymaniu manetki tempomatu do góry gaśnie podświetlenie zegarów, pod wskazówkami robi się czarne pole, u mnie zawsze po osiągnięciu temperatury.
Ile cyfr sumujesz? Zdaje się są dwie szkoły. Jedna mówi zsumować 4 ostatnie, druga 5 ostatnich VINu. Sprawdź obie metody ;)
ok sprawdze dzieki za podpowiedż