A coś można ustawić w pod menu nr13 akustyka?
A coś można ustawić w pod menu nr13 akustyka?
Odświeżę trochę stary kotlet,ale przyznam szczerze , że też jestem ciekaw co to ta akustyka.
Dziś kontrolowałem temperaturę silnika a na samym dole po prawej stronie zegarów było takie coś :ADCdimming Co to? w czasie jazdy były tam dziwne wartości ,dla mnie nie zrozumiałe. Bede wdzięczny za rozszerzenie mojej wiedzy jeżeli chodzi o całe ukryte menu i ten dziwny napis ADCdimming. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na wiecej informacji.
A która funkcja kasuje błędy zapisane w komputerze szukam i nie mogę znaleźć![]()
Nie ma takiej funkcji w ukrytym menu ani w menu serwisowym.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Bo po prostu Kristo przy 60km/h zaciągasz ręczny na maxa. Tam jest silnik krokowy który zaciąga i tyle!
Pasy warto zapinać ;) :hah:
Mechanizm jest przed kołem zapasowym dostępny po zdjęciu plastikowej klapki ale to mało istotne, natomiast jak jest zaciągnięty i nie chce spuścić, odkręca się korbką wkładana na szczycie krawędzie wnęki na koło zapasowe. Trzeba się nieźle pochylić :what:
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Sebek byłaby możliwość włączenia opcji pokazywania temperatury silnika na wyświetlaczu obrotów, bo w tej chwili tego nie mam?
z kolei wg.ASO nie wszystkie wersje podobno są wyposażone w tą opcję.
To sa chyba wartosci czujnika sciemniania i rozjasniania oswietlenia zegarow, monitora itd. przy roznym natezeniu swiatla.
Czujnik wbudowany jest chyba w monitorze.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Tam były tak dziwne wartości typu m.in. 00A1 ,00AC ,009B , 00A3 , 0177 ,010F ,00E0 itd. itd przeróżne różniste. :) W sumie nie istotne ,tak tylko byłem ciekaw co to.
Pojezdziłem dziś po mieście. Temperatura zewnętrzna 21,5 *C Temperatura silnika oscylowała w granicach najpierw 90 do 97 stopni później doszła do temperatur 102-107 stopni i tak cały czas sie wahała ,czyli myślę ,że jest OK.
U mnie w Dieslu w lato 100 nie przekraczało, tak w przedziale 86-94 oscylowało.