Poka¿ wyniki od 1 do 3 z 3

W±tek: BMW walczy o tytu³ Best Bloggers' Car 2009

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2010

BMW walczy o tytu³ Best Bloggers' Car 2009

Ju¿ po raz trzeci organizujê u siebie na blogu ten plebiscyt - wraz z kilkoma tysi±cami czytelników wybieram auto roku, hucznie zwane "Najlepszym autem blogosfery".

Przez ostatnie 2 tygodnie trwa³y eliminacje i ze 102 aut na placu boju pozosta³y 34.
    A w¶ród nich s± 3 wozy BMW!

BMW serii 6 walczy z Volvo XC60 (pojedynek #37) od soboty do poniedzia³ku 8/02 w³±cznie.
    BMW X5 walczy z Mercedesem klasy E (pojedynek #44) od poniedzia³ku do ¶rody 10/02 w³±cznie.
    BMW serii 3 walczy z Mazd± 3 (pojedynek #50) od wtorku do czwartku 11/02 w³±cznie.

Je¶li przejd± dalej - znajdziecie je w harmonogramie pó³fina³owym (rozlosowane pojedynki), który przygotujê w okolicach pi±tku 12/02.

Tutaj link do mojego bloga i g³osowañ: Blogomotive.pl
    Tutaj link do harmonogramu wszystkich pojedynków (aktywne s± te na ¿ó³to): BBC09

Pzdrwm,
    Rafa³

PS. Nie jestem spamerem - leniwie prowadzê sobie bloga dla w³asnej przyjemno¶ci. Pozwoli³em sobie na ten wpis, gdy¿ chcê wyrównaæ szanse wszystkich aut bior±cych udzia³ w plebiscycie BBC09, a wiem (po prawie 3-letniej praktyce), ¿e nie ma mowy o równych szansach, gdy aktywizuj± siê fankluby tylko niektórych marek. St±d pro¶ba - nie dajcie siê innym.

A ja Ciebie kolego, zapraszam do Dzia³u Przedstaw siê!!! ;)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2010
    Racja, racja. W nocy savoir-vivre od³o¿y³em na bok. Przepraszam.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •