Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 31

W±tek: Jurij - trzecia mi³o¶æ :P

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Supermen
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    e38 750iL
    Sk±d
    Chojnice
    Ehhhh.... Piêkne auto. :medit: Od kiedy pamiêci± siêgam lubujê siê w polskiej motoryzacji. Moim najwiêkszym marzeniem jest Syrena ale jeszcze nie spe³nione i nie wiem czy kiedykolwiek mi sie uda ;(
    Tak OT to mój dziadek posiada³ Fiacika 126p od nowo¶ci i do dzisiaj nie mogê sobie wybaczyæ ¿e nie powstrzyma³em go przed sprzeda¿± 2,5 roku temu ;( Detektywa chyba wynajmê ¿eby znale¼æ to auto. Ma dla mnie bardzo du¿e znaczenie sentymentalne ale nikogo to nie obchodzi³o ;( I teraz mi sie po nocach ¶ni.
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza siê do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar szajboos
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Sk±d
    Brudne Po³udnie - SRC
    Widzê ¿e wiêcej tutaj pasjonatów pollskiej motoryzacji. I bardzo dobrze, trzeba dbaæ o te nasze zabytki bo coraz mniej ich ;)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Jurij
    Do³±czy³
    Jul 2008
    BMW
    Ex. e32 740iL 92, jest e32 735iL 89
    Sk±d
    Olsztyn, Geldermalsen NL
    Dok³adnie! :)

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Fajny kanciak, bardzo lubiê sobie na takie rodzynki popatrzeæ. Chcia³bym kiedy¶ mieæ takiego PF ale koniecznie w wersji pick-up... I niekoniecznie celem zmian by³oby d±¿enie do wersji zabytkowej :hihi: :hihi: :hihi:

Vip Vip Awatar Wies³aw
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    E 38 740d
    Sk±d
    Lubañ
    ¯eby chwaliæ cudze trzeba poznaæ najpierw swoje ;)

Ech, pamietam tamte czasy,jak± rado¶ci± by³o zasi±sæ za kierownic± fiaciurka,szpan pe³n± gêb± no i przyspieszenie mai³ extra i wygl±d super, kiedy to królowa³y Syreny i inne ....ech sentyment,Gratuluje piêkne autko masz :D

Mia³em kiedy¶ fiata 125p, z kwietnia 74.... Pionowe lampy z ty³u, ma³e wloty powietrza na tylnych s³upkach, odboje na w pe³ni metalowych zderzakach.... Tylko przód kto¶ zepsu³ i zamontowa³ nowe kierunki i plastikowy grill.... Mia³ nawet w tylnej kanapie pod³okietnik (chyba mam gdzie¶ jeszcze tak± kanapê na strychu). Tapicerka w kolorze czerwonym. No i ta ca³kowicie p³aska deska rozdzielcza.... Wspominam z rozrzewnieniem...

Tym bardziej gratulujê nabytku, bo widzê, ¿e stan tego auta jest wzorowy. ;)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Jurij
    Do³±czy³
    Jul 2008
    BMW
    Ex. e32 740iL 92, jest e32 735iL 89
    Sk±d
    Olsztyn, Geldermalsen NL
    Dziêki, staram siê ;)

Ja te¿ siê bardziej lubowa³em w klasycznych Fiatach ale tego trafi³em przypadkiem i nie mog³em pozwoliæ aby sta³ i niszcza³ w komisie. Oczywi¶cie nie ¿a³uje bo to jakie reakcje on wywo³uje przeje¿d¿aj±c przez miasto jest nie do opisania :)

Od¶wie¿am temat. To ja te¿ siê pochwalê. W³a¶nie przytarga³em do domu ¯uka :D 2.4 D Andoria ze skrzyni± 4, 7 osobowy, AD 1997. Najprawdopodobniej jest to jeden z dwóch ostatnich egzemplarzy jakie zosta³y wyprodukowane, ale bêdê to jeszcze potwierdza³. Jest chyba jednym z ³adniejszych, jakie wisia³y na allegro. Kolor jaki¶ taki turkusowy. Auto oczywi¶cie przejdzie gruntowne "pimp my ride" :D Jutro postaram siê zapodaæ jakie¶ fotki.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Nie by³ on w LEGENDY PRL-u?? (tytu³owy bohater)

U mnie w firmie sta³ kilka lat temu ¿uk (na chodzie!!!) którego rok produkcji by³: 1965 ;D co prawda nie wiem co do tego czasu przetrwa³o w oryginale (pewnie nic) ale w dowodzie rejestracyjnym zawsze widnia³a ta magiczna data :)
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •