Witam.
To idąc za ciosem powinieneś nabyć np e23, e24 albo coś jeszcze starszego i dopieszczać :D
Witam.
To idąc za ciosem powinieneś nabyć np e23, e24 albo coś jeszcze starszego i dopieszczać :D
Witam. Piękne okazy. Pozdrawiam
Witam widzę że jesteś człowiekiem mojego pokroju bo w mojej karierze były w126 3.0 / w126 2.8 / obecnie w140 4.2 v8 i BMW 740i v8, mnie również zajmowało kilka miesięcy zanim znalazłem ładną laleczkę powiem znowu iż obydwie firmy robiły bdb auta ale każda firma ma wady i zalety.Pozdrawiam
Było e32: 730 R6,750 v12,730 v8
Ten cios nastąpi, ale jeszcze nie teraz. Nie stać mnie na 2 samochody, a potrzebuję samochodu do jeżdżenia póki co.Zamieszczone przez xsilver
Ale są tylko 2 modele, które zasilą kiedyś szeregi (najlepiej oba, ale jak pojawi się jeden to płakać nie będę):
- W114 seria 0,5 lub I
- BMW 635 ;)
Nie spieszy mi się z dwóch powodów:Zamieszczone przez leszek.k
- jeszcze przez jakieś 3 - 5 miesięcy będzie jeździł ze mną wózek
- pośpiech wskazany jest tylko przy łapaniu pcheł ;)
Co do wad i zalet zgadzam się w 100%.
Łukasz
Oczko w głowie
Takie przywitania popieram w 100% :D
Życzę udanych poszukiwań i miłej lektury forum ;)
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Dobra Panowie, (i Panie)
Zakupiłem BMW - nie jest to niestety model, który wisi w logo forum, ale myślę, że karnie za to nie zostanę usunięty ;)
Samochód generalnie w całkiem niezłym stanie. Powłoka lakiernicza ruszona w dwóch miejscach (maska - 2-ga wartstwa, drzwi kierowcy - 2-ga warstwa i kawałek szpachlówki). Gość przyznał się już przez telefon co było robione, ze względu na bliskie powiązania ze współwłaścicielem jego firmy.
Samochód jak się wczoraj dowiedziałem z ASO Szwajcarskiego ma prawie oryginalny przebig - piszę prawie, bo skręcony został kosmetycznie o ok 20 000 km. W lipcu 2010 był na przeglądzie bez wpisu do książki serwisowej i miał nalatane ok. 304 000 - teraz licznik wskazuje 287 000.
Silnik 4.4 na podwójnym VANOSIE, pracuje naprawde ładnie, rwie do przodu i dopiero teraz poczułem co oznacza odbicie się mózgu od potylicy. Środek zadbany i napawdę w super stanie.
Wyposażenie prawie takie jakiego szukałem w '7'. Jest ogrzewanie postojowe (webasto), jest mała NAVI + TV, elektryka szyb, klimatronic, automat, tempomat itp.
Żeby nie było tak różowo. Trochę trzeba podokładać. Samochód już stoi w serwisie Osowieckich (przydałoby się słowo komentarza) na wymianę wszystkich olei, płynów, filtrów, uszczelnienie silnika, wymianę kilku elementów w zawieszeniu. Faktura jak przystało na V8 nie jest mała, ale liczyłem się z pierwszym wkładem.
Jazda to sama przyjemność, w środku cisza, w końcu przyspiesza i komfort naprawdę rewelacyjny ;)
Urzekła mnie tym, że nie jest zwieśniaczona ręką agro tunera - kierunki pozostałę w oryginale wszędzie pomarańczowe, felgi nie rzucają się w oczy, wydech w orgyinale - prawdziwy wilk w owczej skórze.
Zeby nie było, na razie wrzucam jedno zdjęcie, z powodu braku czasu zrobienia sesji z prawdziwego zdarzenia. Jak tylko ją odbiorę, pochwalę się odpowiednio.
![]()
Łukasz
Oczko w głowie
Cześć WeebShut. Tak się zastanawiałem skąd ja znam tego Arcticweissa i Kappę? Życzę udanej przygody z Bmw.
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców” - Colin McRae
>>>NIE DLA ACTA<<<
"I had a dream, I was king. Woke up, still king"
BMW 728i - 97'
MERC W124 200D - 86'
MERC W123 240D - 79'
Witam zacne okazy miałeś możliwość użytkować ; ).
Moim pierwszym samochodem był również "celowniczek", a konkretnie ostatnia prawdziwa S-klassa W126 SEL560.
Swietnie auto bardzo pozytywnie je wspominam ; )
Pozdrawiam
Powitać serdecznie :)