Czy w e38 tez grzane zamki wystepowaly?
Czy w e38 tez grzane zamki wystepowaly?
To znak, że "obudziłeś" auto. Zauważ, że jak je zamkniesz to ten panel się jeszcze jakieś 10 minut podświetla i dopiero później gaśnie a auto przechodzi w tryb uśpienia.Zamieszczone przez koggi
Zamieszczone przez tuczi77
Też zastnawiałem się kiedyś nad tym czy to jest normalne żeby sobie tak coś w środku świeciło bez mojej wiedzy :D
Ale siedem musi sobie wszystko przemyśleć,przekalkulować i dopiero po czasie się upokaja :D Przynajmniej u mnie tak jest jak ją zgasze to słychać przez chwile jakieś dzwięki w kabinie ;D
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
To układające się do snu krasnale ;DZamieszczone przez MCGUMA
Gra muzyka
Zamieszczone przez xsilver
....aż skocze zobaczyc chyba bo mam taką szybę a o zamkach niewiedziałem...
a jest jakis czujnik temperatury ja jak miałem zamarniety zamek i pociagnałem klamke do gory to zapalil sie panel od elektycznych szyb i zamak zaczal działac teraz jak juz odmarzł to nie zapala sie
a jeśli kiedyś mi się świeciło i po pociągnięciu klamki zapalało się oświetlenie w aucie i panel od szyb a teraz nic nie reaguje na pociągnięcie klamki to pewnie bezpiecznik, tylko że w tablicy od bezpieczników nie jest on opisany, jak go znaleźć?? pozdrawiam
..bo prowadzenie auta jest jak język chiński-jednego i drugiego uczysz się całe życie..
Ja też tak mam.Zamieszczone przez koggi
Chyba że od razu zamkniesz auto to nie będą świecić.Zamieszczone przez tuczi77
Podgrzewaną szybę przednią i lusterka mam to ciekawe czy mam zamki
Jak dobrze poczytasz to znajdziesz zwróć uwagę na bezp. nr.4 i parę innychZamieszczone przez lucasw
:568: http://arahnet.org/bmw/:e32/:bezpiec...E32-249433.pdf
powodzenia
dziękuję, będę szukał ;) co prawda moja jest trochę starsza i silnik 3 litry, ale to pewnie będzie bardzo podobne. pozdrawiam
..bo prowadzenie auta jest jak język chiński-jednego i drugiego uczysz się całe życie..