Dzięki za fotki! Na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, ale jednak u Ciebie to jakoś lepiej sie prezentują pod względem wykonania.Zamieszczone przez Jey
W bagażniku leży taka jakby "mata antyposlizgowa" Pod nią jest ładna, czysta oryginalna wykładzina z dwamoa gumowymi paseczkami :)Zamieszczone przez Supermen
A reszta tak jak mówisz. Kosmetyka. Nerki idą odrazu do zmieniania na oryginały, z kierunkami może być problem, bo na marchewy nie wymienie :what:
Znaczek już zakupiony. Nie jest to oryginał, ale napewno lepiej będzie sie prezentował, niż ten co jest teraz :)
Auto jest w zasadzie ładnie umyte i tyle. pod maską nie ruszane, naturalnie zakurzony.. Także nie jest aż tak strasznie wypicowane pod handel. Środek na zdjęciach wygląda na wyglancowany, ale w rzeczywistości jest on "normalnie" zakurzony, zabrudzony, zakruszony :)Zamieszczone przez Jey
Na przebieg, to nie zwracam szczególnej uwagi. Liczy sie stan techniczny i wizualny, a tu narazie jest super :) (przynajmniej tak mi sie wydaje ;) ) W mieście mam dobrego elektryka samochodowego. Zobaczymy co pokaże komputer jeszcze.
A propo komputera. Złącze diagnostyczne, to jest jedno do wsyzstkiego i znajduje się pod maską, tak? czy może skrzynia, silnik... mają osobne. Przepraszam, za takie pytania, ale jeszcze dużo nie wiem o tym aucieW zasadzie to będzie moje pierwsze BMW.

W zasadzie to będzie moje pierwsze BMW.
Odpowiedz z cytatem