Fakt, jest różnica w barwie. W rzeczywistości mniej widoczna, ale... jednak wudoczna. Raczej kończy się jeden żarnik jak wspomniał kolega sennapowiekaZamieszczone przez Jey
Wiem.. :/ Takie małe, a takie drogie.. Z takim kosztem się licze.Zamieszczone przez Jey
Takie wrażenie sprawia. Strasznie tandetnie wykonany. Ale moge sie mylic... nigdy wcześniej nie widziałem takich nerek na żywo. Może troche wybrzydzam? heh...Zamieszczone przez Jey
Z komputerem może być problem. Najbliższy ASO BMW oddalony jest odemnie o 50km :/ A przepraszam za może głupie pytanie... Zwykłym komputerem u zwykłego elektryka samochodowego może coś pokazać? Czy musi to być tylko ASO?
I jeszcze inne pytanko, jak już jestem przy głosie ;) Czy skrzynie biegów można też podłączyć pod komputer by pokazało ewentualne błędy?
Mechanika już odwiedziłem. Zawieszenie ok. silnik chyba też :) Po 8godzinnym postoju na zawnątrz przy -7C odpaliłą bez zająknięcia, żadnych dymów z rury, na silniku można było postawić "sete" i nie wylałaby sie ;) , skrzynia ładnie przerzuca biegi. Ogólnie żadnych niepokojących objawów.