Cytat Zamieszczone przez Jey
Wygląda ok, tylko czemu xenon po stronie pasażera świeci na żółto?
Fakt, jest różnica w barwie. W rzeczywistości mniej widoczna, ale... jednak wudoczna. Raczej kończy się jeden żarnik jak wspomniał kolega sennapowieka

Trójkątna roleta może kosztować z 250zł.
Wiem.. :/ Takie małe, a takie drogie.. Z takim kosztem się licze.

I dla czego ten chrom na nerkach określasz mianem "chiński"? Ze zdjęć wygląda na ori
Takie wrażenie sprawia. Strasznie tandetnie wykonany. Ale moge sie mylic... nigdy wcześniej nie widziałem takich nerek na żywo. Może troche wybrzydzam? heh...

Z komputerem może być problem. Najbliższy ASO BMW oddalony jest odemnie o 50km :/ A przepraszam za może głupie pytanie... Zwykłym komputerem u zwykłego elektryka samochodowego może coś pokazać? Czy musi to być tylko ASO?

I jeszcze inne pytanko, jak już jestem przy głosie ;) Czy skrzynie biegów można też podłączyć pod komputer by pokazało ewentualne błędy?

Mechanika już odwiedziłem. Zawieszenie ok. silnik chyba też :) Po 8godzinnym postoju na zawnątrz przy -7C odpaliłą bez zająknięcia, żadnych dymów z rury, na silniku można było postawić "sete" i nie wylałaby sie ;) , skrzynia ładnie przerzuca biegi. Ogólnie żadnych niepokojących objawów.